KAPALI Kia Ceed Sw mi ? Seat Leon St Fr mı ? Hyundai ix35 mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Saral

Asfalt Kurutucu
3
Merhaba
İki çocuklu bir aile olarak station Wagon araç araştırıyorum.Otomatik vites olmalı. Gözüm üç modelde. Kia ceed sw premium , Seat Leon St Fr 1.4 tsi 150 bg. Üçüncü tercih Hyundai ix35 Elite. Değerli görüş ve tavsiyelerinizi rica ederim.

Bence seat çünkü ne kadar arabanın hızlanması bir aile babası için çok önemli olmasada yolda daha rahat hissettirip hemde daha az yakacaktır dahada hoş göründüğünü düşünüyorum bu yüzden seat ondan sonra ise ix35 gelirdi

ben sw araçlar içerisinde görünüş olarak megane sport tourer öneririm.sizin söyledikleriniz içinde bence en ideali ekonomi öncelikse ceed,değilse leon

Sw bir araç seçerken kriterlerinin arasında mutlaka arka süspansiyonları da eklemelisiniz. Diğer gövde tiplerinde de süspansiyon önemlidir fakat aile için kullanılan + uzunluğu daha fazla olan araçlarda arka süspansiyon yapısı ciddi anlamda önemli bir donanımdır. Mümkün olduğu kadar bağımsız süspansiyona yönelin ve amortisörleri sesli çalışan sw'dan uzak durmaya çalışın. Size tavsiyem donanım olarak mutlaka bunu da ekleyin kriterlerinize.

image.jpeg
Merhaba iki çocuklu biri olarak bende arayışımı sene başında Subaru Levorg tan yana kullandım. Fakat bu üç araç arasında kaldıysanız Seat en iyi tercih olur bence. Yakıt problem değilse Levorg u test etmenizi öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...