Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Kia, 22 – 23 Mayıs’ta Frankfurt’ta gerçekleşen ‘Kia Marka Zirvesi’ etkinliğinde yeni elektrikli aracı EV9’u tanıttı. İddialı dönüşüm sürecine devam eden marka EV9’un yanı sıra elektrifikasyon hedeflerini de katılımcılarla paylaştı.  
 Kia, Almanya’da düzenlenen özel marka zirvesinde EV9’u tanıtarak cesur kurumsal stratejisini, markanın en güncel yeniliklerini aktardı
Kia, küresel çapta elektrikli araç satış oranını 2030 yılına kadar 2,38 milyon adetle toplam satışların içerisinde yüzde 55’e çıkarmayı ve lider bir elektrikli araç markası olmayı planlıyor. Kia bu plan doğrultusunda önümüzdeki beş yıl içinde yüzde 45’i robotik, elektrikliye geçiş ve otonom sürüş gibi geleceğin iş alanları olmak üzere 22 milyar euro yatırım yapacak.
Kia EV9 ile başarısını pekiştiriyor
Kia, Yılın Otomobili ödülünün sahibi olan EV6’nın ardından Avrupa’da elektrikliye geçişe olan bağlılığını EV9 ile pekiştiriyor. 2027’ye kadar pazara yeni modeller sunarak elektrikli araç ürün gamını...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım