AÇIK Kia Sportage 1.6CRDI Kayış Bölümünden Gelen zırıltı

GT-R R35

Senkromeççi
18 Eyl 2023
36
0
60
22
Istanbul
Marka
Kia
Merhaba, 2020 Sportage 1.6 CRDI kullanıyorum.

Araç Motoru soğuk hâldeyken olan çalıştırmalarda, aşağıda Videosunu paylaştığım Kayış bölümünden gelmekte olan cızırtı benzeri ses için, Aracı Yetkili Servise 30 Ağustos akşamı götürüp bıraktım. 31 Ağustos Perşembede Randevum vardı zaten.

Aracı orada çalıştırıp Ustaya dinlettim sesi. Ses geldi ve onlarda sesi duydular. Ardından orada bulunan, başka bir aynı Dizel Sportage aracı çalıştırıp baktığımızda (onun da Motoru Soğuk vaziyette) ondan ses gelmedi. Kışın getirirsen Ses daha belirgin duyulur ve çözmemiz daha kolay olur dedi Usta. Parça siparişi falan da biraz sürebilir dedi. Aslında Kışı beklemekte istemiyorum pek.

Daha önce bu ses ile karşılaşan oldu mu? Ses, araç sıcak hâldeyken bu kadar gelmiyor hatta dikkat etmezsem hiç gelmiyor. Ama direksiyonu araç durur konumda sağa sola çevirince gelebiliyor ses.


Video Linki;
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım