KAPALI Kurdan etkilenmeyen tek araba LADAmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
7,345
Marka
Hyundai
Merhaba
Lada Türkiyeye yeni modellerini sokmak üzere, fiyatları ise sahibinde sitesi üzerinden bakında pek değişmiş görünmüyor. Sizce önümüzdeki yıl Lada patlama yaparmı ?
Web sitesinde yeni araçlar eklenmiş durumda
www.lada.gen.tr
 
Son düzenleme:
Merhaba
Lada Türkiyeye yeni modellerini sokmak üzere, fiyatları ise sahibinde sitesi üzerinden bakında pek değişmiş görünmüyor. Siz önümüzdeki yıl Lada patlama yaparmı ?
Web sitesinde yeni araçlar eklenmiş durumda
www.lada.gen.tr

Bu sitede yer alan araçlar diğer ülkelerde de satılan araçlar, bir tek Largus Türkçe sitede yok o da zaten ülkemizde Logan MCV olarak satılıyor. Hepsinin birden aynı anda getirileceğini zannetmiyorum. Eldeki siteyi Türkçe'ye çevirip erişime açmışlar. Lada'nın motorları ağırlıklı olarak 1.6 ve 1.8 atmosferik (hatta Niva dışında hepsinde bu iki motor var, Niva'da 1.7 var farklı olarak). 1.8'i zaten unutalım vergiden dolayı, 1.6 alıp LPG takanlar olacaktır ama satışlar patlama düzeyinde olur mu eğer sonunda ülkeye gelirse göreceğiz.
Kurdan etkilenmemesi imkansız. Dolar değer kazanmadı çünkü, lira değer kaybetti. Ruble bile değerlendi paramız karşısında. Ayrıca arabaların üretim giderleri ruble ile olsa bile lojistik maliyeti euro ile olacak (@Sailor daha iyi bilir ama benim bildiğim lojistik sektöründe fiyatlandırma euro ile oluyor, gerçi Avrupa ülkeleriyle ilgili fiyatlamayı biliyor olabilirim, Avrupa dışına dolar olma ihtimali daha yüksek).
 
  • Beğeni
Tepkiler: Sailor
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...