KAPALI Lancia Delta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sinanknc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaşamazsınız hocam, yedek parça her gün alınan bir şey değil ki zaten motor Fiat motoru...
Bülent abi var Lancia Delta hf integrale topluyor :) o bile parçaları buluyorsa siz neredeyse tamamı Fiat olan bir araçta sıkıntı çekmezsiniz

Lancia delta nin aslinda turkiyede sinirli sayida olan 1.9 dizel 190 bg 400 nm torkluk serisi.ozellikle takip ederim.ilana girer 1-2 gune yayindan kalkar.resmen hastalari beklemede .bildigin uçak.1.6 dizel lancia da sorun olmaz .seviyorsaniz alin.bu tarz araclari az km de 2.el almak daha da mantikli zaten 2.el degeri yuzunden

Lancia delta nin aslinda turkiyede sinirli sayida olan 1.9 dizel 190 bg 400 nm torkluk serisi.ozellikle takip ederim.ilana girer 1-2 gune yayindan kalkar.resmen hastalari beklemede .bildigin uçak.1.6 dizel lancia da sorun olmaz .seviyorsaniz alin.bu tarz araclari az km de 2.el almak daha da mantikli zaten 2.el degeri yuzunden
Fiyatları o donanıma göre uygun konforlu geniş bir araç. Dediğiniz 1.9 u duydum ama ilanlarda hiç göremedim birazda şans işi araba işi

1.9 ilanda görürsen yazıverin hocam ben şehir efsanesi türkiye de yok diye biliyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...