Su tahliyesi için olduğunu düşünüyorum bana gayet normal geldiMerhaba arkadaşlar yaklaşık 5000 km ve 1 sene kullanılmış goodyear egp lastiklerin 4 tanesinin de üstünde bu şekilde kesikler var bunlar normal mi ?Ekli dosyayı görüntüle 19026Ekli dosyayı görüntüle 19027
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5000 km ve 1 sene kullanılmış goodyear egp lastiklerin 4 tanesinin de üstünde bu şekilde kesikler var bunlar normal mi ?Ekli dosyayı görüntüle 19026Ekli dosyayı görüntüle 19027
O da sıkıntı yaratacak bir deformasyon değil. Parça kopup o bölüm bundan sonraki dış etkenlere karşı dayanıksız kalmadıkça o yarık sorun yaratmaz. Her arabanın lastiğinde öyle şeyler varDiş içindeki tırtıklı yarılmayı mı soruyorsunuz. O biraz değişik gibi geldi bu kadar derin olmaması lazım kastikçiye gösterin isterseniz.
Evet hocam onu sormuştumDiş içindeki tırtıklı yarılmayı mı soruyorsunuz. O biraz değişik gibi geldi bu kadar derin olmaması lazım kastikçiye gösterin isterseniz.
Gayet normal ve ufak deformeler. Benim lastiğin, her yeri böyle jilet kesikleri gibiEkli dosyayı görüntüle 19035Ekli dosyayı görüntüle 19036 bahsettiğim yerler bunlar ve 4 lastikte de bunlardan en az 10 tane var