Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Türkiye temsilciliği Ulu Motor tarafından gerçekleştirilen Leapmotor’un, ülkemize Çin’den ithal edilecek ilk modeli, 5 kapılı şehir otomobili T03 olarak belirlenirken, ön siparişler alınmaya başlandı.
Ulubaşlar Grubu’nun otomotiv şirketi Ulu Motor, Kasım 2021’de SKYWELL ile başlattığı elektrikli otomobil marka temsilciliklerine Mart 2023 itibarıyla Çinli Leapmotor’un Türkiye distribütörlüğünü de ekledi. Leapmotor’un Türkiye’ye ithal edilecek ilk modeli, 5 kapılı şehir otomobili T03 olarak belirlenirken araç için mart ayına özel, 699.000 TL’lik sabit fiyat garantisiyle ön siparişler alınmaya başlandı. Nisan 2023 itibarıyla ön siparişi alınan ilk Leapmotor T03 teslimatları gerçekleştirilecek. 80 kW’lik gücü, 41.3 kW/h’lık bataryası ve 417 km’ye varan şehir içi menziliyle (WLTP City) Leapmotor T03, açıklanan ön satış fiyatıyla Türkiye pazarında satışa sunulan en ekonomik elektrikli otomobil özelliğiyle de dikkat çekiyor.
Ulu Motor Global Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim...


Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım