@B.S.Asil sen biliyor olabilirsin
usta cevabın için çok teşekkür ederim. selenia almaya karar verdim petronas yazınca o çıktı.Selamlar ailenizin FCA fanatiği geldi
5W-30 yağ kullanmanız lazım fakat öncesinde 5W-40 kullanıldıysa araca ve eksiltmeler vb. işler yapmıyor ve uzun zamandırda 5W-40 ile devam eden bir yağ değişimi varsa 5W-40 ile devam etmesini öneriyorum.
Liqui Moly TopTec 4600 / 4300 / 4200 / MolyGen / LongTime High Tech
Motul 8100 Eco-Clean / X-Clean FE / X-Clean EFE
Petronas (Selenia) Pure Energy / 5000 XS / 5000 AV
Total Quartz İneo ECS
Mobil 1 ESP
Alıp gönül rahatlığı ile aracınıza koyabileceğiniz tam sentetik yağlardır. Toplamda aracınız 3.2 Litre yağ istemektedir , 4 litrelik paketler işini görecektir yada Petronasın özel ürettiği Pure Energy alınabilir net 3.2 litredir 1.3 Multijet Araçlar İçin Üretilmiş Fabrika Dolum Yağıdır
usta cevabın için çok teşekkür ederim. selenia almaya karar verdim petronas yazınca o çıktı.
Hangi yağ filtresini almam lazım. Varsa link atabilirmisin. Sana zahmet.Ne demek rica ederim , yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Evet petronas selenia
Filtreleri opar alabilirsiniz kendi markası zatenHangi yağ filtresini almam lazım. Varsa link atabilirmisin. Sana zahmet.
Hangi yağ filtresini almam lazım. Varsa link atabilirmisin. Sana zahmet.
Teşekkür ederim usta. Hayırlı forumlarUFİ
PURFLUX
MANN
OPAR
MOPAR
LANCIA
Markalarını Orijinal Olarak Olması Kaydıyla Gönül Rahatlığıyla Kullanın. Ben Genelde Yağ Filtremi " UFI " Marka Alıyorum Pahalıdır Ama İyidir.