Usta Cevabın için çok teşekkürler ederim ama dün akşam goturdum bi yere buraya yazdığımın aynısını soledim anlamadı herhalde adam beni komple sokulcek filan bisiler anlattı bana cok masraf çıkarttı yaptırmadan çıktım inşallah dediğin gibidir başka bi ustaya götüreyim o zaman senin daha önce geldimi başına boyle birşey gittiğimde şamandıra ayarini duzeltinmi demeliyim ustayaŞamandıra ayarı bozulmuş. lpgciye git, 10 liraya yapar.
Usta öyle olsa ona da raziyim 250 km yapıyorum gaz almıyor araba dolu gösteriyor içerdeki gösterge 1e düşünce alıyor gaziTanıdık bir lpg ustasının bize söylediği şu olmuştu, lpg ışığı çogu zaman yanlış gosterir. Biz kaç defa degistirirsek degiselim yine hatali gosterir. En dogrusu tankin ustundeki gostergedir dedi. Gercekten de bazen yanlis gosteriyor, biz de her zaman tankin ustune bakiyoruz.
Hocam siz düzgün bir ustaya gidin ya şamandıradandır ya da gösterge bozuktur ya da lpg sistemi farklı zamanlarda toplandıysa gösterge ve beyin uyum sağlamıyodur.Usta öyle olsa ona da raziyim 250 km yapıyorum gaz almıyor araba dolu gösteriyor içerdeki gösterge 1e düşünce alıyor gazi