KAPALI Lpg'li araçta silkeleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Esco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Esco

Davidphomi
Elit Apaçi
200
40
Marka
Suzuki
Arkadaşlar bugün yeni araç aldım expertiz de bişey çıkmadı bi kaç ufak yağ kaçağı falna çıktı onları da yaptırıcam yarın da, uzun yola cıktım giderken sıkıntı yoktu dönerken motor lambası yandı ve araç lpg de yaz yememeye başladı bende benzine alıp öyle devam ettim benzin de alt devirlerde silkeliyor sanki araç stop etcek gibi oluyor ama stop etmıyor bunu neden yapar gaz ayarı mı yapılcak bu arabaya?

lpg ayarında sıkıntı yoksa bildiğim kadarıyla lpgli araçlarda silkeleme subapların yanık, kırık çatlak vs olmasından kaynaklanıyor. motor kaputunu açtığınız zaman motor rölantide alışılmışın dışında sarsıntılı ve vuruntulu çalışıyor mu?

lpg ayarında sıkıntı yoksa bildiğim kadarıyla lpgli araçlarda silkeleme subapların yanık, kırık çatlak vs olmasından kaynaklanıyor. motor kaputunu açtığınız zaman motor rölantide alışılmışın dışında sarsıntılı ve vuruntulu çalışıyor mu?
Valla ona hiç dikkat etmedim ama subaplar daha yeni çelik subap ile değişti 1-2 ay anca oldu

Ateşleme arızası lpgde daha çok belli eder. İki yakıtta da sıkıntı varsa ateşlemeye ve sensörlere bakılmalıdır. Arızayı okumak lazım.

Bakalım yarın götürücem zaten sabahtan ama burda konu açıp bi sorayım dedim, umarım büyük bişey çıkmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...