HABER Lynk&Co 03 Sedan kamuflaj altında görüntülendi

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Geely grubunun en yeni markası olan Lynk&Co, ilk modeli 01 SUV’dan sonra yoluna hız kesmeden devam ediyor. Markanın yeni modeli Lynk&Co 03 Sedan, kamuflajlı olarak görüntülendi.

Lynk&Co 03 Sedan, yeni Volvo S40 hakkında ipuçları verebilir

Geçtiğimiz yılın sonunda satışlarına başlanan Lynk&Co 01 SUV, ilk haftasında yaklaşık 10.000 adetlik ön sipariş ile başarılı bir başlangıç yapmıştı. Bu başarının ardından yeni modellerini planlayan marka, 03 Sedan’ı geliştirmeye devam ediyor. SUV abisinin sportif genlerini taşıyan araç, LED çift far düzeni ve bumeranga benzer stop grubuyla dikkat çekiyor.

Yeni Volvo S40‘ın da kullanacağı CMA platformu üzerine inşa edilen Lynk&Co 03 Sedan, bu açıdan kardeşiyle boyutsal olarak benzerlik gösterecek. Kaputunun altında 1.5 litre hacminde bir hibrit motor taşıması beklenen aracın tamamen elektrikli bir versiyonu da satışa sunulabilir. Ayrıca Alcantara deri koltuklar, dijital gösterge paneli ve büyük bir multimedya ekranı 03 Sedan kullanıcılarını bekliyor olacak.

01 SUV modelini ilk olarak Çin’de online olarak satışa sunan Lynk&Co, önümüzdeki yıl Avrupa ve Amerika pazarına açılmayı planlıyor. Markanın bu bağlamda 02 SUV ve 03 Sedan modellerini yıl sonunda tanıtmasını beklediğimizi söyleyebiliriz.

1 arasında 4





Read the whole post here.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım