KAPALI maksimum 30bin bütçeli 2. araba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fetocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fetocan

Asfalt Kurutucu
8
Giresun'da evden 65 km uzaklıktaki işe gitmek için kullanacağım bir araç arıyorum. Haliyle yakıt tüketiminin düşük olması lazım. Gideceğim yolun 45 km si otoyol, bunun için Allah korusun kaza filan olursa güvenebileceğim bi araç olsun. Yolun geri kalanı bozuk altının da alçak olmaması lazım. Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

Net şu araç diyemem ama tavsiyem aracın genel yakıt tüketimi yerine otoban koşullarında yakıt tüketimine ve son viteste kaç devirde hangi hızla gittiğine bakın. Kağıt üstünde daha çok yakan daha büyük motorlu araç otobanda daha ekonomik olabilir.

Ford Fusion dizellere bakabilirsiniz. Hem iç döşemesi, hem de yürüyeni kötü yol koşullarına gayet dayanıklıdır. Altı de yerden hafifçe yüksektir. Güvenlik açısından da sağlam arabadır. Tavsiye ederim.

Giresun bol yağışlı geçtiği için, su birikintilerinden dolayı esp bi kaç kez devreye girdi şu an kullandığımla. ESP olmalı diye düşünüyorum.

Valla 2. el piyasası konusunu kafaya takmazsanız Chevrolet Aveo HB (özellikle HB, sedanın yol tutuşu çok geride) öneririm. Opel-GM meşhur 1.3 cdti motorunu kullanıyor. Çok ekonomik, sürüşü rahat bir araçtır. Corsa D ile aynı altyapıyı kullanıyor. Baz donanımında bile hız sabitleyici var. ESP filan zaten standart. Düşünebilirsiniz. Bunun dışında uzun yolda Aveo kadar rahat ettirmeyecek olsa da ekonomi ve güvenlik bakımından ben de @istanbul gibi yeni nesil araçlardan i10 öneririm.

Şöyle bir durum var,
Araba en düşük vergi diliminde,
araba yerli üretimi, en kötü 2 günde parçası geliyor
servis ağı çok başarılı ve çok ucuz
garantisinden 2 defa faydalandım hiç sıkıntı çıkmadı.

Boyut küçük demezseniz özellikle yakıtıyla i10, derseniz astra 1.3 cdti derim ben şahsen beğendiğim araçlardan olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...