Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Maserati, 62 adet üretilecek olan ve “Project24” kod adıyla anılan süper spor otomobil projesini gün yüzüne çıkarttı.
Markanın sadece pist kullanımı için tasarlanan yeni süper spor otomobili “Project24”, MC20’nin genlerini daha ileri seviyeye çekerek, pistlerdeki üstün performansını yeni bir adrenalin seviyesine taşımaya hazırlanıyor.
Maserati, yepyeni ve sadece pist kullanımı için geliştirdiği süper spor otomobil projesi “Project24”ü tanıttı. Maserati Tasarım Merkezi’nde tasarlanan ve sadece 62 adet üretilecek olan bu üst seviye süper spor otomobil, MC20’nin özelliklerini daha da ileri bir seviyeye taşıyor. Kod adı 24 ile anılan yeni model, ileri teknoloji ürünü V6 Nettuno motoru yeni bir turbo besleme ve gerekli optimizasyonlarla 740 bg üretiyor. Project24’te ayrıca yenilikçi süspansiyon, karbon seramik fren sistemi ve yarış lastiklerin yanı sıra FIA onaylı güvenlik özellikleri de yer alıyor. Project 24, markanın hafif yapı prensibine uygun olarak 1.250 kg’ın altında kalacak...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım