AÇIK Max 1.200'e ne alabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunahki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yunahki

Yunus K.
Panpa
919
28
Marka
BMW
Başlıkta yazdığım gibi 1.200 gibi bütçem var, BMW'yi satıp geri kalan paranın bir kısmını alıp geri kalanı kredi çekip güzel bir Sportif tasarımlı C Hatchback almak istiyorum. Sürüşü keyifli, gidişi de güzel olan bir araç istiyorum 2015 ve üzeri. Ailem ile beraber biniyorum.

Leon FR 1.5 eTSI nasıl peki?
e-tsi hafif hibrit motorlarda, özellikle 48V'luk versiyonlarda valeo markalı alternatörlerde arıza görülebiliyor. Araç garantili ve servis bakımlıysa garantiden halledilebilir ama garantili veya servis bakımlı değilse 100 küsür bin liralara varan arıza maliyetleri çıkabiliyor. etsi bir araç alacaksanız garantisinin devam ediyor olması ve servis bakımlı olması önemli.

e-tsi hafif hibrit motorlarda, özellikle 48V'luk versiyonlarda valeo markalı alternatörlerde arıza görülebiliyor. Araç garantili ve servis bakımlıysa garantiden halledilebilir ama garantili veya servis bakımlı değilse 100 küsür bin liralara varan arıza maliyetleri çıkabiliyor. etsi bir araç alacaksanız garantisinin devam ediyor olması ve servis bakımlı olması önemli.
Anladım tamamdır peki bunun haricinde nasıl bir araç? Eskiye göre yol tutuşu iyileştirilmiş mi?

Anladım tamamdır peki bunun haricinde nasıl bir araç? Eskiye göre yol tutuşu iyileştirilmiş mi?
Bildiğim kadarıyla hala fazla sert. Temiz, güzel asfaltta iyi yol tutuyor ama bozuk yollarda sertliği dezavantaj getiriyor. İzlediğim kaynaklar eskiye göre gelişme olduğunu ama hala biraz fazla sert olduğundan bahsediyor.

Egea sport alıp, subigarage seviyesi bir yalıtım yaptırıp, üstüne yazılım ve fren modifiyesi de yaptırarak kuduz gibi giden, mekanik olarak oldukça dayanıklı, sürüş keyfi de fena olmayan bir araca sahip olabilirsiniz. Üstüne de para kalır =)) Ha, BMW'sini satan insan genelde Egea'nın dönüp yüzüne bakmaz ama yine de burada bu seçenek de bi dursun istedim =)