KAPALI max 30 bin tl küçük sınıf otomatik araç önerisi not(kadın kullanacak)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dersim62
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dersim62

Asfalt Kurutucu
40
biraz bakındım ama tam işin içinden çıkamadım corsa fiesta jazz yaris varsa farklı modeller önerilerinizi bekliyorum

Bayan arabası olacaksa, Tork konverterli olucak. Bunu bir kere cebe koycaksınız. Corsa Punto bunlar geri kaçırır. Fiestanın benzinli tork konverterli modelleri var. Ayrıca eski i20 modelleride iç görürür.

Otomatik bayan arabası diyince aklıma direkt Micra geliyor. Eski kasanın iç mekanı keyiflidir, tasarımı şirindir, az yakar ve detaylarıyla bayanları mutlu eder, kullanımı da rahattır.

1.6 tam otomatikler çok yakıyor. Ama zaten onu alan kişi de muhtemelen lpg ile kullanir. 1.2 yari otomatikler o kadar yakmaz. 28-32 kurus yakar sehir içinde. Ama bu dedigim cok dur kalk olan istanbul yolları degil tabi. Ben antalyada yakaliyorum bu ortalamayi.
pardon ben 1.2 lerin otomatik leri olduğunu bilmiyordum ben bir ara taktırmak istedim ama clio 3 lerde onu yapmadıklarını söyleyip üzgün üzgün döndüm eve bakım yaptırmaya giderken bile ustalar bir triplere giriyor yine mi clio geldi diye :)

Bu sabah araba calismadi hava soguk diye. Akü zayifti. Öğlen akü degistiriyo usta bunlari tasarlayan adamlarda sikinti var, renolarin akulerini degistirmek bile zor dedi. Fransiz olmasinin etkileri iste :D

Bu sabah araba calismadi hava soguk diye. Akü zayifti. Öğlen akü degistiriyo usta bunlari tasarlayan adamlarda sikinti var, renolarin akulerini degistirmek bile zor dedi. Fransiz olmasinin etkileri iste :D
Ne derse desin millet vallahi ben çok memnunum renodan kullandığım clio 2010 model ama selefi polo dan daha kaliteli hissettiriyor bizde eskiden laguna vardı o zamanlar renolarda elektronik tesisat sorunları modaydı o yüzden pek bir adı çıkmıştı zamanında onun dışında fiyat donanım anlamında beni gayet tatmin ediyor reno

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür özellikle geri kaydırmaması bizim için önemli her yokuşta sıkıntı olur bir jazz bulduk onla konuşacağız otomatik olarak bu modellerde en sorun bana honda çıkarır gibime geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...