1.6 tam otomatikler çok yakıyor. Ama zaten onu alan kişi de muhtemelen lpg ile kullanir. 1.2 yari otomatikler o kadar yakmaz. 28-32 kurus yakar sehir içinde. Ama bu dedigim cok dur kalk olan istanbul yolları degil tabi. Ben antalyada yakaliyorum bu ortalamayi.Clio 3 un benzinli otomatik lerine dokunma çooook yakıyor 4 kademeli
pardon ben 1.2 lerin otomatik leri olduğunu bilmiyordum ben bir ara taktırmak istedim ama clio 3 lerde onu yapmadıklarını söyleyip üzgün üzgün döndüm eve bakım yaptırmaya giderken bile ustalar bir triplere giriyor yine mi clio geldi diye1.6 tam otomatikler çok yakıyor. Ama zaten onu alan kişi de muhtemelen lpg ile kullanir. 1.2 yari otomatikler o kadar yakmaz. 28-32 kurus yakar sehir içinde. Ama bu dedigim cok dur kalk olan istanbul yolları degil tabi. Ben antalyada yakaliyorum bu ortalamayi.
Ne derse desin millet vallahi ben çok memnunum renodan kullandığım clio 2010 model ama selefi polo dan daha kaliteli hissettiriyor bizde eskiden laguna vardı o zamanlar renolarda elektronik tesisat sorunları modaydı o yüzden pek bir adı çıkmıştı zamanında onun dışında fiyat donanım anlamında beni gayet tatmin ediyor renoBu sabah araba calismadi hava soguk diye. Akü zayifti. Öğlen akü degistiriyo usta bunlari tasarlayan adamlarda sikinti var, renolarin akulerini degistirmek bile zor dedi. Fransiz olmasinin etkileri iste