LPG li mi kullanacaksınız? Otomatik mi manuel mi?Arkadaşlar 50-55bin arasinda bir fiyata bu iki araç arasında kaldım. İkisinde de 1.6ya bakıyorum. Siz olsanız ne alırsınız? Mazda 2010-2011 model alınabiliyor opelde ise 2014-2015 model alınabiliyor.
Otomatik ya da manuel farketmez LPG istemiyorum.LPG li mi kullanacaksınız? Otomatik mi manuel mi?
Kazali ve km cok oluyor genelde ondandir. Piyasa artinca 2011 benzinli full otomatik 45 50 arasina gider oldu.O fiyatlara mazda 3ün dizel manueli var neden benzinlisine bakıyorsunuz? Astra nın da 1.4t veya 1.6 cdti bulunabilir.
Bence arabayı almaya karar vermeden önce yaşadığınız şehirde mazda nın servisi var mı ona bakın.
Kazali ve km cok oluyor genelde ondandir. Piyasa artinca 2011 benzinli full otomatik 45 50 arasina gider oldu.
Ya adamlar degisen yok diye seviniyor arka tampon gibi ozellikle basit yerlerin degismesi tamamen gerekli cunku darbe emisi kayboluyor vb turklerin mantik efsaneŞasiye dokunmadığı sürece sorun olmaması lazım. Kaportanın zaten amacı bu.
Mazda3 sahipleri koltuklar yırtılmaya başlayana kadar arabayı kolay kolay satmazlar ama yine de bir soralım.Herkese teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için. Mazda 3 almaya karar verdim. Şimdi ikinci aşama. Aramızda Mazda 3 satan var mı
Bakimi inanilmaz pahalanmis ben uyarayim da yoksa mazda hostur guzeldirMazda3 sahipleri koltuklar yırtılmaya başlayana kadar arabayı kolay kolay satmazlar ama yine de bir soralım.
@Sailor ?
Edit: Şu aramayı da şöyle bırakayım
https://www.sahibinden.com/mazda-3-1.6/dizel,benzin/manuel?a5_min=2009