Dedemde Şahin var 15 bin ediyor. Onu verip üstüne koyup bunu alsak baş ağrıtır mı ? Adana'da bakacak birileri bulunur mu ? Lpg taktırıp binilecek, dayım günlük kullanıyor genelde. Dedem ömrü boyunca hep kuş serisine binmiş, ilk kez doğru düzgün bir arabası olsun istiyorum.
Bu mesajla başladı arayış. Görünürde üç araç buldum. Fikirlerinizi almak istiyorum.
Bu, üstteki mesaja konu olan araç. Çok diri, sanırım lpg takılmamış, fiyatı da bayağı uygun. Aklımı karıştıran liftback olması ve çok uzakta olması.
Bu da Tekirdağ kadar olmasa da çok uzak. Diri göründü gözüme o yüzden atıyorum. Masraf yapılmış, büyük ihtimal pazarlığa gelmeyecektir. Sedan ve lpgli olması, ayrıca nispeten toplanmış olması ilgimi çekti.
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Bu da gözüme düzgün gelen bir araç. Konum olarak en mükemmeli, bana iki Adana'ya yedi saat mesafede. Sedan, yeni vizeli ve lpgli olması cazip. Kilometresi yaşına göre normal olsa da psikolojik sınırın biraz üstünde, kafamı karıştıran şey ise motoru ne kadar yorgun olabilir ? Boyası fena durmuyor, döşemeleri revize edilirse tertemiz hale gelir diye düşünüyorum.
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Özetle;
- Tekirdağ yakın olsa hiç düşünmeden oradaki aracı alırdım. Aslında gidilmeyecek yer değil ama malum korona mevzusu bazı şeylerin ayarını bozdu.
- Amasya'daki gözüme düzgün geldiği için attım. Amasya'ya gitmişken Tekirdağ'a da gidilir diye düşünüyorum.
- Antalya'daki hem fiyat olarak hem araç olarak en uygunu gözüküyor. İki sene vize derdi, yedi sene de lpg tankı derdi yok. Şaşırtıcı şekilde diri dursa da, yorgun olduğu açık. Fiyatı uygun fakat aklımı karıştıran bu uygunluğun motor yüzünden olabileceği, gidip görmek şart.
Son bir ihtimalde, Şahine binmeye devam etmeli mi ? Mantıktan ziyade işin duygusal boyutu da var, dedenin hayali manda kasa bir Mercedes aslına bakarsanız ama ona güç derman yetmez. Eski adamlar Mazda 626'da gözüne kıymetli gelecektir sonuçta. Al sat için değil kapıya bağlamak için alınacak aslında, fazla düşünmek de anlamlı değil ama para kıymetli neticede.
20 bin bandında daha mantıklı tavsiyeler var ise onlara da açığım.
Son düzenleme: