Megane 2 lastik jant secimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet.dasel

Asfalt Kurutucu
10
Megane 2 aracimin uzerinde 195/55/15 lastiklerim var. Jant lastik konusunda cok arastirma yaptim otopark ailesine de sormadan islem yapmak istemedim. 205/45/16 dusunuyorum. 17 ligi 85 bg bir aracin kaldirmayacagi soleniyor. Bende 16 liga kaymaya basladim sizin onerileriniz nelerdir. Tecrubeleri yorumlar daha hos olur.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 den 16 ya veya 17 ye geçtiğinde jantın da değişmesi lazım biliyorsunuz değil mi?

Bu konuda benden çok daha bilgili insanlar var ama benim nacizane tevsiyem lastik ebatını büyütmeyin, arabayı yorar bence. 15 inç den güzel lastik alın takın derim ben. Continental eco contact serisi premium contact serisi iyidir.

Bu konuda benden çok daha bilgili insanlar var ama benim nacizane tevsiyem lastik ebatını büyütmeyin, arabayı yorar bence. 15 inç den güzel lastik alın takın derim ben. Continental eco contact serisi premium contact serisi iyidir.
Haklisiniz bende oyle dusundum ama megane 2 nin dynamic gibi dolu modellerinde orjinalinde 205/55/16 bulunuyor. Benimde kafami karistiran bu.

O zaman 205/55 lastik jant takimi alin, saglikli bir jant istiyorsaniz CMS alin, lastik isi butcenize bagli, CMS jant takimi ortalama 1000 lira, 205/55 zaten ucuz bi ebad

O zaman 205/55 lastik jant takimi alin, saglikli bir jant istiyorsaniz CMS alin, lastik isi butcenize bagli, CMS jant takimi ortalama 1000 lira, 205/55 zaten ucuz bi ebad
Cms nin guzel modelleri var yanak boyunu 45 e dusursek konfor disinda baska olumsuz etki yaratir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...