Megane 3 2011 coilover + short shifter

blanc.832

Barış Altınok
Asfalt Kurutucu
34
25
Marka
Renault
merhabalar aracımda eibach yay var deneyimledim her şey okey ancak coliver istiyorum internette megane 3 özel yok yüksek ihtimal rs göre var çok detaylı araştırmadım spontene olarak da sizinle konuşmak istedim önerilerinize açığım şu olabilir yada buradan alabilirsin gibi vs söyleyebilirsiniz.
ayrıca aracıma short shifter takmak istiyorum piyasada nerede yaparlar kim yapar bunları da bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Almaya değecek kaliteli coilover parasına mevcut aracı satıp clio rs alma ihtimali bile olabilir. Yayı hiç bozmayın, devam edin derim.

Short shift sorusunun cevabı için ben de rez.

Almaya değecek kaliteli coilover parasına mevcut aracı satıp clio rs alma ihtimali bile olabilir. Yayı hiç bozmayın, devam edin derim.

Short shift sorusunun cevabı için ben de rez.
arabanın manevi değeri bende çok büyük bu araç ile yapmak istiyorum short shift özellikle baya güzel olur yani türkiyede yapan eden coilver birazdaha ileride düşünüyorum ama onuda nereden bulacağıma emin olamıyorum yurt dışından getirtilir yüksek ihtimal

arabanın manevi değeri bende çok büyük bu araç ile yapmak istiyorum short shift özellikle baya güzel olur yani türkiyede yapan eden coilver birazdaha ileride düşünüyorum ama onuda nereden bulacağıma emin olamıyorum yurt dışından getirtilir yüksek ihtimal
Yurtdisinda bile araciniza ozel bulamadiysaniz tr'de ona gore ar ge yapan coiloverci bulmaniz zor. Tr'de coilover ureten firmalara bi danismak lazim.