Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Uzun zamandır merakla beklenen Audi e-Tron GT nihayet resmi olarak tanıtıldı. Tasarımsal açıdan oldukça etkileyici görünen Audi’nin elektrikli dört kapılı copue’si nihayet karşımızda.
Porsche tarafından dizayn edilen J1 performans platformu üzerine inşa edilen Audi e-Tron GT, bu nedenle altyapısını büyük oranda Taycan ile paylaşıyor. Yeni e-Tron GT, standart ve RS olmak üzere iki farklı versiyonla satışa sunulacak. RS isimli versiyonun Audi’nin şimdiye kadarki en güçlü seri üretim modeli olduğu söyleniyor.
Alman otomobil üreticisi Audi’nin elektrikli dört kapılı coupe’si e-Tron GT’nin tüm versiyonlarında iki elektrik motoru bulunuyor. Performansa katkı sunması açısından Porsche Taycan’daki gibi 2 ileri vitesli şanzımana sahip olan model Audi’nin yeni 800V elektrik mimarisi sayesinde yüksek hızlı şarj desteğine de sahip.
Audi e-Tron GT 86 kWh’lık bir batarya kapasitesine sahip. WLTP’ye göre e-Tron GT tek şarjla 488 kilometre sürüş menziline sahip...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım