Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Alman üretici Mercedes-Benz cephesinin araçlarındaki eCall sisteminde gerçekleşen hata sonucu, kaza sonrasında yanlış bir konum bildiriliyor. Bu hata sonrasında dev bir çağırma gündemde.
Üreticilerin araçlarını oluşan hatalar sonucu geri çağırmasına bir yenisi eklendi. Hatırlarsanız, Reuters 2019 yılında Avrupa’da Mercedes-Benz’in otomatik eCall sisteminin otomobillerinde yanlış konum sağladığını duyurmuştu. Yapılan araştırmalar bu hatanın birden fazla otomobilde meydana geldiği anlaşıldı. Hatalı araçlar için adeta dev bir geri çağırma listesi hazırlandı. İşin sevindirici tarafı ise bu hata sonucu herhangi bir sürücünün hayatı etkilenmedi. Nisan ayında başlayacak geri çağırma şirket tarafından açıklamalar yapılsa da ileri günlerde nasıl bir maddi yaptırım olacağı merak konusu.
Yapılan resmi açıklamaya göre, 2016-2021 model yılları arasında satılan CLA sınıfı, GLA sınıfı, GLE sınıfı, GLS sınıfı, SLC sınıfı, A sınıfı, GT sınıfı, C sınıfı, E sınıfı, S ve bunun yanında CLS sınıfı, SL...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım