Akis bilyesi, rulmanları, kontrol ettiririniz özellikle.Ön tekerleri kontrol ettirin.Öncelikle selamunaleyküm. Aracımız 94 model w202 kasa c200 Elegance. Araçta sola dönerken aksten tıkırdama geliyor, düze çıkınca ses kesiliyor. Sorun nedir ?
Arka akslerden reis önlerden değilAkis bilyesi, rulmanları, kontrol ettiririniz özellikle.Ön tekerleri kontrol ettirin.
E sen daha iyi biliyormuşsun , teker çevirdiğinde ses artarsa ya da duyulmaya başlanırsa genelde ön tekerlerden birinde olur.Arkada sürekli duyarsın.Arka akslerden reis önlerden değil
Ben onu demedim de neyse eyvallahE sen daha iyi biliyormuşsun , teker çevirdiğinde ses artarsa ya da duyulmaya başlanırsa genelde ön tekerlerden birinde olur.
Neyse öyle yani geçmiş olsun.
Kaba olmak istemem, kafamdakini yazdım.Arkadan ses geliyor da olabilir.Ama kısacası rulmanlara bir bakın.Sınavın vardı bugün sanırım kolay gelsin.Ben onu demedim de neyse eyvallah
SağolasınKaba olmak istemem, kafamdakini yazdım.Arkadan ses geliyor da olabilir.Ama kısacası rulmanlara bir bakın.Sınavın vardı bugün sanırım kolay gelsin.