Selam adım Ozan, İstanbul' da oturuyorum. Lojistik sektöründe çalışıyorum. 40 yaşındayım; ama hala apaçiyim. 2006 Evo 9 ve 2006 sti sahibiyim. iyi forumlar.
mümkünse ikiside hani küçük çocuklara sorarlar ya anneni mi yoksa babanı mı çok seviyorsun ? diye, bu onun gibi bir şey.evo mu sti mi
Teşekkürler hoşbulduk tabiki tanıtırım, evodan otopark arabamı test etsin konusunda kisaca bahsettim. Sitede araçları tanıtabileceğim "otomobilleriniz" tarzı bir köşe göremedim.Abi merhaba hoşgeldin. Araçlarını bizlere tanıtırsan, bizimle paylaşırsan süper olur seve seve takip ederiz bu arada @ulas79 abi otoparkın en yaşlı üyesi ünvanını kaybettin geçmiş olsun ahahah
https://www.otopark.com/forum/forums/garaj.4/Teşekkürler hoşbulduk tabiki tanıtırım, evodan otopark arabamı test etsin konusunda kisaca bahsettim. Sitede araçları tanıtabileceğim "otomobilleriniz" tarzı bir köşe göremedim.
O zaman şanslı azinliktansiniz ne diyeyim patlamadan kirmadan güle güle kullanin ikisini demümkünse ikiside hani küçük çocuklara sorarlar ya anneni mi yoksa babanı mı çok seviyorsun ? diye, bu onun gibi bir şey.
STI + lari : boxer motor sesi, yüksek güçlere dayanabilen şanzıman ve aktarma organları, hataları tolere edebilen sürüş tarzı, görece ucuz parçaları.
STI - leri : boxer motor yapısından dolayı kapaktan bloga daha zor hava geçişi, yatakların alttan kontrol edilememesi, en ufak sıkıntıda kontrol amaçlıda olsa motor inmesi, bujilerin bile cok zor sökülüp değişmesi.
EVO 9 + lari : kolay modifiye edilebilen ve yüksek güçler elde edilebilen 4G63 blok, basit motor yapısı; motor inmeden yatakları vs. kontrol edebilmek mümkün olması. Daha saf ama toleresi daha az dürüş dinamiği.
EVO 9 - leri : Görece pahali parça fiyatları, boxer a göre kötü motor sesi, narin aktarma ve şanzıman yapısı, kötü iç trim kalitesi.
Hoş geldiniz keyifli forumlar, hele şükür yaşça büyük biriAbi merhaba hoşgeldin. Araçlarını bizlere tanıtırsan, bizimle paylaşırsan süper olur seve seve takip ederiz bu arada @ulas79 abi otoparkın en yaşlı üyesi ünvanını kaybettin geçmiş olsun ahahah