Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

edunedu

Takipçi
17 May 2019
1
0
10
44
Marka
Nissan
Selamlar konuyu burda mı acmam gerek bılmıyorum ama yenıyım forumda bende.
Mıcra 1.2 manuel 125 bınde 2005 model var sorunu motordan ses gelmesı exper'de dedıler kı bılye sesı gıbı duyuyor musun dıye bende sordum ne masraf olur sanzıman ınıcek dedıler bakılcak. Ses debrıyaja basınca kesılıyor, uzun yol yapınca o ses oluyor ne yapmalıyım?
İzmır'de bildiginiz saglam usta var mıdır?
Şımdıden tesekkurler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Munferit

Panpa
Destekçi
Beta Programı
21 Eyl 2018
1,727
6,786
4,070
Kocaeli
Marka
Volkswagen
selamlar konuyu burdamı acmam gerek bılmıyorum ama yenıyım forumda bende mıcra 1.2 manuel 125 bınde 2005 model var sorunu motordan ses gelmesı experde dedıler kı bılye sesı gıbı duyuyormusun dıye bende sordum ne masraf olur sansıman ınıcek dedıler bakılcak ses debrıaja basınca kesılıyor uzun yol yapınca o ses oluyor ne yapmalıyım ızmırde bıldgınız saglam usta varmıdır sımdıden tesekkuırler
Klasik prizdirek bilyası arızası. Ses şanzımandan geliyor. Baskı balata değişim zamanıda geldiyse onuda beraber değiştirmenizi öneririm. Mevzu zaten şanzıman indirip açılmasında alınan işçilik oluyor genellikle. 2.sanayi sitesine yakınsanız ve gitme imkanınız varsa bir usta önerebilirim.
1. ve 2. viteslerde daha belirgin olacak şekilde vınlama sesi de geliyor mu?
 

Toprak

Toprak
Faforitçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
6,853
26,179
5,720
Ankara
Marka
Skoda
Uzun yolda kalkarken sürtünme sesine benzer bir ses geliyorsa eğer passatta aynı sorunu yaşamıştık baskı balata değişince düzelmişti. Debriaja basınca geçiyosa baskı veya volanttır. Ya da @Munferit in dediği gibi şanzıman içindeki başka bir şeydir, baskı değişeli 40-50bin km olduysa eğer onu da değiştirin açmışken
 
  • Beğeni
Tepkiler: dthhasan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım