KAPALI Mitsubishi ASX ve diğer seçenekler

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Wutx3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wutx3

Asfalt Kurutucu
2
Mitsubishi ASX / Opel Mokka X / Ford Focus Hb

Evet diyeceksiniz ki ne alaka bu 3lü, çok da haklısınız.

Mitsubishi ASX çok dolu ve güvenli bir araba bence. Tek eksiği arka görüş kamerası galiba. Ama marka değerinden dolayı ailem sorun çıkarıyor. Hem de zar zor eski kasasını buldum bir tane dizel, manual, instyle donanım 100e bırakırız dedi telefonda pazarlık yapmadan fiyatı sormama rağmen. Nissanın mitsubishiyi satın alması bana pazarda kalacağı hissi yaratıyor ama çok da emin olamıyorum bu konuda beni biraz zorladılar. Sizce ne olur?

Diğer seçenek fordda çalışan aile dostunun bizimkileri kandırması sonucu çıktı sanırım. Ford focus gene dizel, bu sefer otomatik, titanium donanım. Baktım liste fiyatı 105 adam herhalde 100ün biraz altına falan bırakacak. Bu araba bu fiyata benim hiç içime sinmiyor, haksız mıyım?

Mitsubishiye ikna edemezsem de aklıma opel mokka x geldi. Liste fiyatı dizel manual 104, otomatik 108. En kötü manuali 100ün altına alınabilir diye düşünüyorum. Belki sunroof falan filan bile denk getirilebilir? Güvenli de bir araç, ama yakıt tüketimi falan nasıldır hiç bilmiyorum.

Uzun süre çok şey araştırdım ama şu an baskı altındayım mantıklı düşünemiyorum :D. Yardımınız çok iyi gelecek. Teşekkür ederim şimdiden cevaplar için.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
İhtiyacınız tam olarak nedir? yüksek araç mı?, az yakıt mı? otomatik şanzıman mı? tercih buna göre değişir. eğer ki illa yüksek araç istiyorsanız; mitsubishi asx güzeldir ama satışı ağır olur, birde çok estetik değil bence. anladığım kadarı ile bütçeniz 100 - 110 k civarında benim önerim; genişlik çok önemli değilse ; mazda cx3 (hem 1.5 dizel 6 ileri tam otomatik hem AWD. genişlik olarak mokka ile aynıdır ki ben o paraları kesinlikle mokka ya vermem, ayrıca araçta donanım ve güvenlik olarak herşey var.) veya subaru xv 1.6 benzinli linetronic AWD (arazi genlerinde var, kendine özgü çok güzel bir araç). binek tercih edersenizde mazda 3 1.5 D power sense (focus ile aynı platformu kullanıyor, ama daha konforlu, şanzımanı daha dayanıklı ve daha şık, premium bir araç, arabada yok yok). İçi ve bagajı geniş olsun, yakıtı koklasın derseniz octavia style 1.6 tdi 110 bg, yakıt çok da önemli değil, heybetli görünsün derseniz tucson 1.6 tgdi 180 bg. hem heybetli hem premium görünsün, hem geniş olsun hemde ortalama yaksın derseniz skod superb 1.4 tsi style act dsg 150 bg. yani az para vermiyorsunuz, değecek bi araba alın sizin düşündükleriniz her segmentte 3.- 4. tercih bence. ama herşeyden önce ne istediğinize karar vermelisiniz.
 
Son düzenleme:
binek tercih edersenizde mazda 3 1.5 D power sense (focus ile aynı platformu kullanıyor, ama daha konforlu, şanzımanı daha dayanıklı ve daha şık, premium bir araç, arabada yok yok).
skyactiv mazdaların fordla alakası yok
2. nesil (yurtdışında pikaçu kasa denilen) mazda 3ler focusla ortaktı
skyactiv mazdaların fordla alakası yok
 
  • Beğeni
Tepkiler: Sailor
Kriterleriniz nelerdir bilemiyorum. Ancak yakıt çok dert değilse Tucson düşünebilirsiniz. Çok dert değil dediğim bu seviyedeki SUV'lerden %10-15 fazla yakacaktır. Ekstra performansa ihtiyacınız yoksa, aile aracı olarak kullanacaksanız gdi motorlu modellerden birini tercih edebilirsiniz. Çok para vermenize gerek kalmaz. Çok para harcamadan 4x4 bi araç almak isterseniz Vitara düşünebilirsiniz. Binek sedan düşünürseniz Superb ya da Ovtavia hatchback düşünürseniz Astra ya da Leon iyi birer tercih olabilir.
 
  • Beğeni
Tepkiler: karyel
Focus hacim ve kullanışlılık olarak diğerlerinden geri kalır ve bir kaç ay içersinde yeni kasası tanıtılacak. Kasa değişecek araca o kadar para bağlamayın derim. Asx pek tutulup tercih edilmeyen bir araç bence mantıklı olan dizel mokka.
 
  • Beğeni
Tepkiler: DuzboruDownpipe
Bu fiyatlara çıkıp b suv veya c hb almak açıkcası mantıksız geliyor 2. elde temiz dizel otomatik superb,insignia veya dizel manuel mondeo çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz bu 3'ü de 4 kişilik bir aileye rahatlıkla yetecektik :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...