KAPALI Motor Trend's 2016 Best Driver's Car Week!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan stan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chevrolet Camaro SS 1LE'in amerikada sadece 45.000$'a satıldığı gerçeğini de öğrendik. Valla acıyorum buradaki halimize.

İlk izlenimlere göre bana da shelby gibi geliyor...

GTR alır..

yeter lan GTR her ödülü almasın derlerse audi alır.. amg veya m serilerinin falan bu seviyede işi yok maalesef.. süs olsun diye koyuyorlar genelde..

uzak ihtimal ama aston'da olabilir.. içlerinde en iyi konfor onda mesela..

Abi nsx rezil etmiş ya.573 hp mi ne süreye bakın mustang bile geçiyor.mercedes e helal olsun bu güçle çoğunu geçmiş yani.ama gtr den rekor bekliyorum:)

Son düzenleme:
Aynen öyle ama bu sene seçilmesi imkansız, çünkü çok ufak bir makyaj/güncelleme aldı.
GTR ın da şansı yok artık çook eskidi.

hayır araba çok iyi ama ben daha ödül verildiğini görmedim amg'ye.. genelde kimse umursamıyor, kullanmadığım içinde okuduklarımdan yorumlayabiliyorum.. yalnız buldum vidyoyu, baktım son üçte miata var.. çok sempatik ya.. ona verselermiş..

Bugün 911, GTR, F type, Viper videoları gelmiş.

benim şu an için gördüğüm şampiyon adayları mustang, viper ve 911. F type'ı da baya övdüler ama onu seçeceklerini pek sanmıyorum.

01. Dodge Viper ACR: 1:31.58
02. Audi R8 V10 Plus: 1:34.23
03. McLaren 570S: 1:34.58
04. Mercedes-AMG GT S: 1:35.30
05. Ford Mustang Shelby GT350R: 1:36.11
06. Acura NSX: 1:36.36
07. Porsche 911 Carrera S: 1:36.44
08. Nissan GT-R 1:37.08
09. BMW M4 GTS: 1:37.66
10. Chevrolet Camaro SS 1LE: 1:37.78
11. Jaguar F-Type SVR: 1:38.75
12. Aston Martin V12 Vantage S: 1:41.77

Viper ACR en hızlı olacak dedim, tahminimden bile iyi çıktı. Gt-r'ın süresi anlamsız şekilde yavaş geldi, demek ki ne kadar güncellenirse güncellensin neredeyse 10 yaşındaki bir araç bir süre sonra eski aurasını kaybediyormuş.

Bugün 911, GTR, F type, Viper videoları gelmiş.

benim şu an için gördüğüm şampiyon adayları mustang, viper ve 911. F type'ı da baya övdüler ama onu seçeceklerini pek sanmıyorum.
İlk üçte gt350 ve viper garanti. Carrera serisine oldum olası ısınamadım. Geçen sene cayman gt4 bile seçilemediyse bunun işi zor. Bir sürücü otomobili için fazla "rafine" bir araç

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...