Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Değişen döviz kurları ve petrol fiyatları sebebi ile ülkemizdeki motorin fiyatlarına yeni bir zam yapıldı.
Son günlerde küresel piyasalarda petrol fiyatları yine bir değişim yaşıyor. Son gelişmelere göre sürücüleri üzecek bir haber yetkililerden geldi. EPGIS ise konu ile ilgili “Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 03/08/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Motorinde 5 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.” açıklaması yaptı. 
Zam sonrası fiyatlar İstanbul’da 7.25 TL’den 7.30 TL’ye, Ankara ve İzmir’de ise ortalama 7.35 TL’den ise 7.40 TL’ye kadar yükselecek.
Akaryakıt pompa fiyatları, Türkiye’nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler göz önüne alınarak anlık olarak değişebiliyor. Son günlerde yaşanan artış ve inişlerin kaynağını da bu olarak gösterebiliriz. Yapılan hesaplamalar sonucu elde edilen fiyatlar, şehir, dağıtıcı kurum ve serbest rekabet gibi başlıklar nedeni ile...

Okumaya devam et...


 

Gökhan61

Gökhan K.
Panpa
Beta Programı
21 Eyl 2016
1,486
1
4,751
4,070
41
Trabzon
Marka
Renault
Ötv yi o kadar yükselttiler gene de eşel zırıltısına yetmiyor demekki. Ben kafayı camdan çıkarıp yüksek sesle birşeyler söylemeye gidiyorum.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım