Arkadaşlar özellikle son zamanlarda motosiklet-otomobil sürücüleri arasında ciddi bir anlaşmazlık var gördüğünüz üzere. Bu konuyla alakalı görüşlerimi belirtmek istedim. Öncelikle şunda bir anlaşalım, trafikte herkes birbirine karşı olabildiğince anlayışlı olacak. Evet bazen hepimiz sinirlenebiliyoruz, kötü bir gün geçirebiliyoruz ama bunu başka insanlara hissettirmemeliyiz. Bu uzar gider o yüzden genel olarak anlayışlı olmalıyız diyor ve esas konumuza geçiyorum. Çevremde birçok motosiklet sürücüsü var ve tanıdığım, tanımadığım motosiklet sürücülerinin çoğu(bakın hepsi demiyorum) efendi insanlar. Trafikte maruz kaldıkları olayları biz otomobil sürücüleri olarak %10 unu ya yaşıyoruz ya yaşamıyoruz. Ben bisiklet sürerken dahi yer yer korkuyorum adamlar 7/24 hanzo minibüsçülerin, keko taksicilerin, makas atan apaçilerin arasında hayatta kalmaya çalışıyor(genelleme yapmıyorum minibüsçü ve taksicilere lütfen yanlış anlaşılmasın ama hepimizin bildiği üzere aralarından çıkan kötü sürücüler az değil.). Bunun çözümü olarak kasklarına go-pro takmaya başladılar ve şahsi fikrim bunun çok çok doğru olduğu yönünde. Ama!!! özellikle son birkaç aydır bu go-prolarla çektikleri videoları yersiz olarak mağdur edebiyatı yaparak izlenme alma taktiği başta motosiklet sürücülerine büyük zarar vermektedir, otomobil kullanıcılarının da canını sıkmaktadır. Bunu engellemesi gereken kişiler yine motorcular arkadaşlar. Lütfen gereksiz yere mağdur edebiyatı yapanları uyarın, en ufak bir hatada ayna kırma olayını önleyin, emin olun daha fazla gerginliğe lüzum yok dünyada. Daha yazılabilecek çok şey var ama önemli olan noktaya değindiğimi düşünüyorum biraz aceleyle yazdım kusura bakmayın(imla hataları vs. olacaktır illaki
Bütün motosikletçi arkadaşlara selamlar. Utkucum seviyoruz seni de