KAPALI Muayeden kaldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sinanknc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinanknc

Profesör
136
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün aracımı muayeneye götürdüm ancak aracım sağ rotilde boşluk olduğu için kaldı. Adam çok az boşluk var ama az boşluk olsa da ağır kusur olarak geçer dedi. Aracı cuma günü yaptırcam ancak yarın kullanmam gerek 80 km falan yol yapıcam bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. Bu sorunu yaptırmak ne kadar tutar? Aracım fiat fiorino

100 lira civarında belki tutar çok aşırı boşluk varsa kaza bile yaptırır ama ufak boşluktan bir şey olmaz
Sağolasın usta hazır seni bulmuşken bir soru sorayım. Benim aracın arkası çok zıplıyor fio grubunda bazı arkadaşlar arka amortisörü değiştirip caddy amortisörü takıyorlar birebie uyuyormuş ve zıplama sorununu çözmüşler sence yaptırsam sıkıntı olur mu? @motorsinann

Sağolasın usta hazır seni bulmuşken bir soru sorayım. Benim aracın arkası çok zıplıyor fio grubunda bazı arkadaşlar arka amortisörü değiştirip caddy amortisörü takıyorlar birebie uyuyormuş ve zıplama sorununu çözmüşler sence yaptırsam sıkıntı olur mu? @motorsinann
aracınızın bütün parçaları fiorino parçalarına uygun olarak tasarlanıyor, belki uyar belki daha konforlu daha iyi olur fakat informal işleri hiç bir zaman sevemedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...