KAPALI Ne almalıyım?

mustafacdemir

Asfalt Kurutucu
9
Öncelikle hepinize iyi akşamlar dilerim. Bende sizler gibi bir otopark takipçisiyim. 20 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Sizlere danışıp fikir almak istedim. 45-50 bin civarı bir birikimim var. Aklımda çok fazla araba olduğundan karar vermek biraz zor geliyor. Sizlerinde fikirlerini almak istedim. Yardımcı olacaklar için çok teşekkür ederim. Kriterler ise şunlar ;
Çok eski olmamak şartıyla 2004 ve üstü olabilir.
Malum yakıtta önemli sonuçta birer öğrenciyiz. Okul ile aramda 15 km var ve fazla yaksın istemiyorum.

o arabanın 2008de sıfır fiyatı 36 bin liraydı :D hakettiği fiyat bu değil normalde 30 34 bin liraya gider ama 1.7nin bile 22-23 bin liraya satıldığı piyasada imkansız gibi duruyor

dostum o kadar param olsa hiç düşünmeden corsa d sport alırdım ama şöyle diyim ben bu arabaya aşığım oyüzden yerinde olsam alırdım , ama mantıklı bakılırsa bu fiyata alınacak bi araba değil onu söyliyim https://www.sahibinden.com/ilan/vas...sport-dizel-cam-tavan-kirmizi-343329663/detay
araba gerçekten güzel ama bencede haketmiyor bu parayı. 1.92 boyda var şöyle çivi gibi yakışacak bir araba olsa güzel olmaz mı ? :P