Nereden alıyorsunuz araba bakım ürünlerininizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

subaruwrx

Profesör
59
Nereden temın ediyorsunuz / ettiniz araba bakım ürünlerini sampuan / nano seramik... ürünlerini hangi siteler güvenilir ? Yapi marketlerde bazı ürünler olmayan bulamadıklarınızı nerden temın ediyorsunuz.

Son düzenleme:
Koçtaş tekzendeki gibi mağazalarda aradığım ürün varsa buralardan alıyorum. Yoksa n11 gittigidiyor veya hepsiburada dan aliyorum

Ben de yeni yeni araştırıyorum, duyduklarıma göre Boyassi, Erdem Boya, Kimyasal Adamlar, DetailBox gibi siteler bu işlerle uğraşan ve ürün ithal eden firmalar. DetailBox baya ilgimi çekti, aynı zamanda çoğu site de büyük miktarlarda satılan profesyonel ürünleri (mesela menzerna 400 pasta gibi) orijinal kutusundan bölerek amatör kullanıcıya uygun fiyatlı olarak tedarik edebiliyor. Gerçi ben daha Hepsiburada'dan öteye gidemedim ama orada da her aradığımı bulamıyorum, yazın fiyatlara da bakarak bu sitelerden birinden bir temizlik/bakım seti tamamlamayı düşünüyorum..

Nereden temın ediyorsunuz / ettiniz araba bakım ürünlerini sampuan / nano seramik... ürünlerini hangi siteler güvenilir ? Yapi marketlerde bazı ürünler olmayan bulamadıklarınızı nerden temın ediyorsunuz.

Nano tarzi ürünleri kendiniz uygulamaniza tavsiye etmem , yogun bir süreci var

Erdemboya dan ben alışverış yaptım.Meguiars in aşındırıcık özelliği yüksek olan pastasını almıştım yukardada söyledikleri gibi kendi orjinal kutusundan bölerek yollamışlardı.Bir sorun çıkmamıştı benim alışveriş sürecimde.

Koçtaş tekzendeki gibi mağazalarda aradığım ürün varsa buralardan alıyorum. Yoksa n11 gittigidiyor veya hepsiburada dan aliyorum
Ben de aynı şekilde alıyorum. Benim kaportada boyalar göçükler filan zaten yerlerde sürünüyor, iç mekan için kasıyorum o yüzden :) O da baz donanımın iç mekanı olduğu için sert plastik ve halk otobüsü tarzı koltuk döşemelerine bu mağazalardaki ürünler yeterli oluyor.

yapı marketlerinden alıyorum. Oralarda bulamazsam, hepsiburada, gittigidiyor, n11 gibi siteleri kurutuyorum.

Pasta-cila, boya koruma gibi uygulamalardan sonra aracınızı fırçalı yıkamayla veya 1tl atıp da sıkılan köpüklerle yıkamayın. Yapılan uygulamaların kalıcı olması için cilalı şampuan kullanmalısınız. Antalya'da Koçtaş iyi bu konuda. Bauhaus fiyatları yüksek Koçtaş'a göre. Banio kalitesiz markayla anlaşmalı sanırım sürekli Autokit ürünleri satiyor bazı ürünlerini kullandım gerçekten verilen paraya yazık. Gojo nun cilalı şampuanını kullanıyorum yerli üretim kokusu güzel kirleri sökmesi ve cila özelliği f/p ortalamasının üzerinde bence tavsiye ederim.

nano bence en kolayı zor olan seramık ve kürleşmesini dogru uygulamak

nano ile seramik aynı şey zaten , ülkemizde farklı farklı pazarlıyorlar sadece nanonun uygulması da basit değil bana sorarsanız , yıkama , kil işlemi , pasta cila , alkol ile silme , nano sıvısını sürme , tozsuz ortamda 24 saat kurumasını beklemek :)

Ben de aynı şekilde alıyorum. Benim kaportada boyalar göçükler filan zaten yerlerde sürünüyor, iç mekan için kasıyorum o yüzden :) O da baz donanımın iç mekanı olduğu için sert plastik ve halk otobüsü tarzı koltuk döşemelerine bu mağazalardaki ürünler yeterli oluyor.
nano ile seramik aynı şey zaten , ülkemizde farklı farklı pazarlıyorlar sadece nanonun uygulması da basit değil bana sorarsanız , yıkama , kil işlemi , pasta cila , alkol ile silme , nano sıvısını sürme , tozsuz ortamda 24 saat kurumasını beklemek :)
Aslinda ikisi farkli seyler.egerki kullandiginiz seramik urunu dr.beasleys veya q technic kullaniyorsaniz. elbette bir yapi markete gittiginiz zaman abi sonaxin ikiside var ayni seklinde cevaplar cok duydum.bilindiginin aksine nano omru cok daha kisa olup seramik kurlesmesi 2 gunden fazla zaman alir. tabi bu kullandiginiz urune gore farklilik gosterir. sonax gibi yerlerde nano 8 saat gibi bir surede verilir daha bilincli bir yerse 1 gun. nano su iticiligi daha fazladir seramikte boyanin parlamasi daha fazladir. bana sorarsaniz ama ikisinide yaptirmam iki uygulamada arabaya kisa sure bakilmadiginda omuru oldukca kisaliyor.ozellikle benim gibi istanbulda yasayan biri icin devamli insaatlardan gelen demir tozlari yapistigi surece ben yaptirmaya karsiyim. zaten isterseniz en iyi yerde yaptirin o kadar cok mikron eklenmedigi icin o youtube da ismi cakmak testi bakin cizmiyor tarzi yalan videolar oldugundan bence hicbir uygulama tamamen uzun omurlu ve saglikli degil.

IMG_0606.JPG IMG_0630.JPG Sa arkadaşlar aracınızın koltuklarını neyle temizliyorsunuz benim arabanın koltıkları yarı deri yarı kumaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...