temiz bir juke buldum yorumlara göre onu değerlendireceğim lpg li corolla kullanıyorum şuana kadar bi sorun çıkartmadı umarım juke da öyledir yoksa benzinli düşünmüyorumMerhaba. Juke malum çok fonksiyonel bir araba değil. Daha çok tasarım, dinamizm, yüksek oturma pozisyonuna rağmen sportif yapı vb. özellikleriyle benim de çok beğendiğim bir keyif aracı. Alırsanız da lpg ile değil, benzin veya dizel motorla alın derim. Çünkü zaman ilerledikçe lpg kaynaklı arızalar, arabadaki bütün keyfi kaçırır. Bir de istediğiniz gibi bir Juke bulamazsanız alternatif olarak 500x'lere bakın derim. Karakter olarak çok benziyorlar. Sadece 500x biraz daha geniş.
başka araç tavsiyelerinizi bekliyorumBence alınmaz o fiyata çok daha iyi araçlar alınır çok sert bi araba şehir içinde kasislerde falan ciddi anlamda konforsuz almayın
Siz çok müstesna bir araba kullanıyormuşsunuz. Lpg tabii ki sorun çıkarmaz sizde .temiz bir juke buldum yorumlara göre onu değerlendireceğim lpg li corolla kullanıyorum şuana kadar bi sorun çıkartmadı umarım juke da öyledir yoksa benzinli düşünmüyorum
teşekkür ettim yorumlar için araştıracağım lpg işini..Siz çok müstesna bir araba kullanıyormuşsunuz. Lpg tabii ki sorun çıkarmaz sizde .
Nissan ve Renault ortak motor kullanıyorlar malum. Renault motorlarına çok fazla lpg uygulaması duyuyoruz. Bu motorlar hakkında tecrübeli arkadaşlar mutlaka çıkacaktır. Otm. şanzıman cvt ise o da genel olarak zevksiz ama konforlu ve sorunsuzdur. Arabanın geri kalanını zaten siz de görmüş, incelemişsinizdir. LPG kullanımında sorun yaşatmayan bir motoru varsa her türlü alınır.
Alana neden aldın demeyeceğim basketbol ayakkabısı gibi bir araba