HABER Nissan Pulsar için yolun sonu geldi!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Nissan’ın C-hatchback modeli Pulsar, Avrupa pazarına iddialı hedefler ile giriş yapmıştı. Aradan geçen 4 yılın ardından Nissan Pulsar üretimi durduruluyor!

Nissan Pulsar, Avrupa macerasına erken veda etti!

Japon üreticiden yapılan açıklamada, Pulsar’ın düşük satış rakamlarından dolayı Avrupa pazarından çekildiği belirtildi. VW Golf, Ford Focus ve Renault Megane gibi Avrupalı rakiplerine karşı başarı yakalayamayan aracın yansıyan satış verileri ise oldukça dramatik. Nissan’ın planlarına göre yıllık 64.000 adet olan Pulsar’ın satış hedefi, yılın ilk 9 ayında sadece 25.221 araçta kaldı. Böylece Nissan Pulsar’ın Avrupa macerası da sona ermiş oldu.

Buna rağmen Nissan, Pulsar’ın mirasını Uzakdoğu pazarında sürdürmekte kararlı. Aracın Çinli kardeşi olan Nissan Tiida’nın üretimi devam edecek. Bunun haricinde Rusya’da Lada ile ortak olarak üretilen Almera’nın da yıl sonunda üretimi durdurulacak. Böylece markanın bütün enerjisini Leaf’in başını çektiği elektrikli araçlar ve SUV pazarına harcaması bekleniyor.



Read the whole post here.
 

Ormanci

Elit Apaçi
10 Eki 2016
80
41
970
42
İstanbul
Pulsar sahibi gelmiş :) Corolla/Auris muadili alet Auris kadar bile başarı yakalayamamış. Kaldı ki Türk tüketicisinin tercihleri de demek ki gayet isabetli olmuş ki adamlar dünya çapında üretimden vazgeçmişler, hedef tutmamış. 60 bin hedef ne demek ya, adamlar zaten baştan ölü doğmasına göz yummuşlar, onu bile satamamışlar.
 

Ormanci

Elit Apaçi
10 Eki 2016
80
41
970
42
İstanbul
Bizde Auris bile iş yapmaz/yapamazken, daha da ruhsuz, kalitesiz, bişey sunmayanını üretmek ve sunmak zaten basiretsizlikti. Nissan da farkında ki 60 bin gibi salak bi hedef koymuş. Böyle hedef mi olur ya? Niye ürettiniz ki zaten o zaman başta...
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım