Nokian weatherproof 4 mevsim lastiği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onur

Profesör
535
Arkadaşlar bu lastiği kullanan varmı önerirmisiniz araç yılda max. 5k km yapıyor o yuzden yazlik-kislik 2 takim alacagimiza 4 mevsim alalim dedik.lastik boyutuda 195/60/15

Harika Yorumlar Var Lastik Hakkında Zamanında Çok Araştırmıştım , Fakat Yıpranmasının Fazla KM Ömrünün Az Olduğunu Duydum , 205/55 R16 Alacaktım 4Season Tercihimdi Doblo Aracımda , Fakat Michelin C.Climate Çıkınca Ona Yöneldim Ve Pişmanlık Yaşamadım Karda Kullandım Ve Sorun Çıkartmadı , Sizinde Tercihiniz Bu Yönde Olabilir Ama Şunu da Unutmamak Gerekli Diye Düşünüyorum , Ağır Kış Koşulları Geçiriyorsanız 4Season Yerine YAZLIK-KIŞLIK Lastikleri Ayrı Ayrı Bulundurmak Almakta Fayda Var Her Zaman İçin.

Sağolun hocam burada kış ağır geçmiyor pek.ama c.climate ile arasında cok fiyat farkı var hepsiburada da nokian 180 tl c.climate 260 tl 4 lastikte 320 tl fark çok ya.Zaten arac cok kullanilmiyor araba sun 5 yaşında km si 24500

Sağolun hocam burada kış ağır geçmiyor pek.ama c.climate ile arasında cok fiyat farkı var hepsiburada da nokian 180 tl c.climate 260 tl 4 lastikte 320 tl fark çok ya.Zaten arac cok kullanilmiyor araba sun 5 yaşında km si 24500

Öyleyse Nokian Tercihi Sizin İçin İyi Olacaktır , Harika Bir Lastik :) Şimdiden Hayırlı Olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...