KAPALI Öğrenci arabası yardım!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkshn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkshn

Asfalt Kurutucu
6
Merhaba,
Güncel olarak Honda Civic ek 3k otm. Kullanıyorum. Alırken biraz heyecandan gözüm kapalı aldım. 80.000 km ufak tefek problemlerle kullandım (2 yıldır kullanıyorum) ama sürekli bir yerlerine bakım gerekiyor ve artık uğraşmaktan sıkıldım.

Corsa C 1.3 cdti easytronic bakıyorum ama nasıldır bir öğrenci için ?

Benim için önemli olan az masraf çıkartması.

Diğer seçenekler:
Honda civic 3k otm. ~2004 otm.
Peugeot 207 1.4 2tronic
Alfa romeo 156 selespeed (gönlümden geçen)
Opel corsa c 1.3 cdti easytronic (mantığımdan geçen)
Opel corsa d 1.2 easytronic
Ford fiesta 1.4 tdci ASM (çok olumsuz yorum var)



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
merhaba.fiesta nın asm yarı otomatik piyasada fazla olmayan bir robotize şanzıman .robotize olmasından ziyade piyasada çok az olması ve namının kötü olması sebebiyle uzak durulması taraftarıyım.

alfa seceneklerden en iyisi gibi dursada belli bir yaşa ve km ye gelmiş bir alfa nın size çıkaracagı masraf bir öğrenci için epey fazla gelebilir yani yakıt,vergi,bakım ve arıza riski sebebiyle onuda elerdim.

corsa 1.3 cdti easytronic bence en mantıklı secenek.hiç olmazsa easytronic anlayanı olan,parcası bulunabilecek bir arac.sorunsuzluk konusunda pek basarılı olmasada yakıt,vergi,bakım gibi konularda epey avantajı var.

ben olsam ne alırdım.1.2 speedgear palio alırdım.şanzıman atf karakterli bir cvt şanzıman.6 ileri oranlı subarularda kullanılan çok sağlam ve kullanışlı,yeterki yağını düzenli değiştir sorun sıkıntı nedir bilmezsin.motor ise 1.2 16v fiatın sorunsuz motorlarından.parçası ve vergiside ucuz.özellikle hl paket olursa çok iyi olur.hl pakette 2 airbag,abs,çelik jant,sis farı vb epey ekstra var.
 
  • Beğeni
Tepkiler: berkshn
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...