Yanlış ellere düşmüş, kötü anılar yaşamış; bakımsız kalmış ve bu durumdan şahsımca kurtarılmıştır.Yazın neredeyse 500.000tl'ye aldım gün geçtikçe bi şeyler katmaya ve geçmiş sorumsuzlukları düzeltmeye çalışıyorum m57'ye güveniyorum umuyorum ki beni yarı yolda bırakmayacak, daha genç.Hacettepe'de fizik mühendisliği okuyorum,amacım düşük bütçelerle yani çoğu insanın eski model clio aldığı bütçeler ile bir pist aracı ortaya çıkarmak ve en önemlisi eğlenmek.Öğrenci işi küçük dokunuşlar ile yapabildiğimin en iyisini ortaya çıkarabilmek ve bu iş için devasa paraların da gerekmediğini göstermek.Az yakar çok kaçar(5Lt), 250-280hp civarı,motora güvenebilirsem biraz daha açtırabilirim.(Konu başlığına yazmadığım komple egzoz var sesli değil ama benzinli gibi sesi,açık filtre var kn,mishimoto intercooler,turbo timer,motorsport jant 18',kule gergisi)(şu anda kaputun altı fotodakinden iyi durumda)(Sinan abiyi de çok seviyorum bileğine sağlık,Ankara'ya ya da Çorlu'ya yolunuz düşerse beklerim;teste uygun görülürse zevkle İstanbul'a da getiririm istediğiniz zaman emrinize amadedir.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: