Hocam ince pasta bile gecebilirsiniz elle ama cok ugrastirirNerden bulabilirim veya bu işi yapan yerler varmı çok sinirimi bozuyor bu çizikler
once cami temizleyin izopropil ile ince jiletle kalmissa yapiskanlari alin vs sonra ince pasta gecinBende de aynı sıkıntı var çözüme ulaşırsanız bizi de haberdar edin
Çok uzun iş yaonce cami temizleyin izopropil ile ince jiletle kalmissa yapiskanlari alin vs sonra ince pasta gecin
kendı kendılerıne gececek hallerı yok ya sordunuz yolunu soyledım ugrasmak sıze kalmısÇok uzun iş ya
Beceremezsem uğraştığımla kalıcam düzgün yapan ucuz bi yer varsa götürür yaptırırızkendı kendılerıne gececek hallerı yok ya sordunuz yolunu soyledım ugrasmak sıze kalmıs
ıstanbulda ısenız 150 cıvarına yaparlarBeceremezsem uğraştığımla kalıcam düzgün yapan ucuz bi yer varsa götürür yaptırırız
150 tl de çizikler için çok para anlaşılan 1 günümü havalar düzelince bunun için ayırıcam.Bilgilendirme için teşekkürlerıstanbulda ısenız 150 cıvarına yaparlar
uygularsanız kısa video çekerseniz bize de faydalı olur150 tl de çizikler için çok para anlaşılan 1 günümü havalar düzelince bunun için ayırıcam.Bilgilendirme için teşekkürler
Tabi ki paylaşırım havalar bir düzelsinde öyle yapmayı düşünüyorumuygularsanız kısa video çekerseniz bize de faydalı olur
Polisaj makinam var uygulma yapıcakBu iş için seryum oksit gerekli. İnce pastalar camda iş görmez yada sizi ölümüne uğraştırır. Polisaj makinanız varsa sert ped ve orta aşındırıcı bir ürünle çizikleri alırsınız. Ama riskli bir iştir. Kolay yöntem sonax'ın seryum oksit içeren cam pastası. Yalnız dikkat edin sonax'ın iki adet cam cilası var. Biri seryum oksit içermez ve çiziklerde pek işe yaramaz.
evet bu olması lazım. Diğeri şeffaf şişede idi. Ama fiyatlar oldukça artmış Arkadaşların önerdiği ürünleride inceleyin derimPolisaj makinam var uygulma yapıcak Ekli dosyayı görüntüle 3785 onda problem yok bahsettiğiniz ürün bu mu acaba
orjinallik bozulur yoksa sigortadan 1 kere ücretsiz hakknız var100-150 gibi cila vb ürünlere vermek yerine ön cam fiyatı nekadarki acaba.50 fazla verip yeni cam takıp uğraşmamak benim işime gelir açıkçası
Yan sanayi ön camı tavsiye etmem , bu nedenle hayatları kararan insanlar var maalesef ...100-150 gibi cila vb ürünlere vermek yerine ön cam fiyatı nekadarki acaba.50 fazla verip yeni cam takıp uğraşmamak benim işime gelir açıkçası