Opel Astra K 1.6 CDTI Test Sürüşü / Excellence Paket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CVfilms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arabanın 1.4 150 hp at olanını almayı düşünüyordum. Biraz araştırma yaptığımda iç parçalarda trim seslerinden çok şikayet eden var. Kullanıcıların bir diğer sıkıntısıda kaput keçesi olmaması.

Asıl bomba ise 1.4 150 hp olan modellerde motorlarda büyük ihtimalle kronik bir problem var.

Donanımhaber forumlarında son zamanlarda sıkıntı yaşayan çok. Servisler motor değişimi yapmıyorlar, parça değiştirip rektifiye yapıyorlarmış.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Bu arabanın 1.4 150 hp at olanını almayı düşünüyordum. Biraz araştırma yaptığımda iç parçalarda trim seslerinden çok şikayet eden var. Kullanıcıların bir diğer sıkıntısıda kaput keçesi olmaması.

Asıl bomba ise 1.4 150 hp olan modellerde motorlarda büyük ihtimalle kronik bir problem var.

Donanımhaber forumlarında son zamanlarda sıkıntı yaşayan çok. Servisler motor değişimi yapmıyorlar, parça değiştirip rektifiye yapıyorlarmış.

İncelme çekimini gerçekleştirdiğim araç 21 bin km deydi , epey yol yaptık o gün 200 km ye yakın trim sesi ben rahtsız edicek seviyede duymadım , beni rahtsız eden rüzgar sesi oldu daha çok 110-120 km sonra epey artıyor :)

Şu motor olayı olmasa trim sesleri bir şekilde halledilir aslında. Dikkat edilince çoğu c segmenti araçta olabiliyor. Fakat 1.4 motorlardaki piston kırma olayı can sıkıcı. Dizel almakta yaptığım km açısından bana uygun değil. Yoksa 136 bg 320 nm tork dizel için güzel motor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...