KAPALI Opel Combo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semihgull

Profesör
14 Eyl 2016
94
44
1,020
Antalya
Selamun Aleykum arkadaslar. Daha önce egea hakkinda actigim gönderimi gormussunuzdur egeayi guvenip aldık sukur derdirmiz yok. Simdi bize kucuk butceli az yakan cok kacmasada olan masrafi az olan bir hafif ticari lazim max 21K butceli sorunu az olan derdi az olan kullanilacak bir arac var mi? Bir tanidiktan opel combo 1.3 2008 model arac var 176.000 km 20.500 diyor. Kullanimi nasıldır yakıt masraf vs. Yardımcı olursanız sevinirim.
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,030
7
51,361
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Selamlar.
Egea'nızı güle güle kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Ben Combo ile aynı altyapıya sahip Corsa C kullanıyorum. 1.3 cdti motora da aşinayım. Hem ailede 95hp olanını Meriva'da kullandık, hem de çevremde çok çeşitli arabalarda kullandım. Bir ara bir yakınımızda da bahsettiğiniz araçtan vardı. 1.7'sini satıp 1.3 ünü almıştı. Çekişinde düşüş yok, ama eskisine göre çok daha sessiz demişti. Tabii bu ikisi arasında karşılaştırma :) Arabanın çekişi fena değildir. Ama Doblo'nun 1.6 Multijet'leri veya Connect'in 1.8TDCi motorları gibi olmaz. 0-100'ü 17sn olan, 170Nm torklu bir araba sonuçta =). Makina parçası, evcil hayvan, hidrofor pompa, server bilgisayarlar gibi şeyleri rahatça taşıyabilir. Ama çimento torbaları gibi yüklere gelmez muhtemelen.
Genel dayanıklılığı iyi olmakla birlikte kronik sorunlarının başında Corsa'larla ortak direksiyon kutusu geliyor. İstanbul gibi çok çukurlu ve o çukurlardan hızlı geçmek zorunda kaldığınız bir bölgede yaşıyorsanız bu size zamanla sorun olacaktır. Bunun dışında elektrik sistemi de hassastır. Orjinali dışında elektrik tesisatında gelişmiş bir multimedya sistemi veya ek aydınlatma gibi bir modifikasyon yapılacaksa çok dikkatli olunmalı. Hatırladığım kadarıyla sürüşü, gidişi bayağı binek araba gibiydi. Yakıt tüketimi ve motorun dayanıklılığı kesinlikle çok iyidir. Parça sıkıntısı yaşatmayan bir arabadır. Hafif ticari yük veya aile için tavsiye ederim.
 
  • Beğeni
Tepkiler: semihgull

semihgull

Profesör
14 Eyl 2016
94
44
1,020
Antalya
@berkertekin selam. Teşekkürler Egea 1 saate galeriden çıkıyor. :) Bunun ile birlikte senede koyarsak 300-500 kilo yük 1 sefer hatta 500 bile değilde neyse. Aile için istiyorum geniş aile değiliz fakat ben hariç herkes iri ufak araçlara sığmak problem olur diyoruz tabii bellide olmaz. Genel manada aman bu yönü berbat alınmaz dediğiniz bir durum yok yani. Teşekkürler.
 
  • Beğeni
Tepkiler: bt

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,030
7
51,361
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Egea'nız hayırlı olsun :)
Yok genel olarak Combo fena araç değil. Yine içine binip 1-2 tur atarsınız. Araba ne gösteriyorsa odur. Görünmez sürprizleri dediğim gibidir. İyi davranırsanız, o da size iyi davranır. Ben kendi aracıma son zamanlarda zulmetmiş olmama rağmen aldığımdan beri 3 yıl boyunca beni hiç yolda bırakmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım