Düşününce bu devirde atmosferik motorların hepsi eski sayılıyor Ti-VCT, değişken supap zamanlamasına sahip bir motor. Performans ve verimlilik kazancı sağlayan bir teknoloji. Toyota'da benzer şekilde vvt-i isminde bir sistem var. Honda'da da direk performansa çalışan VTEC sistemi vardır buna benzer. Çektiği ağırlık ve performansı düşünüldüğünde tüketimi makul seviyelerde kalıyor. Böyle bakınca modern motor. Ama downsizing görmüş aşırı beslemeli Ecoboost gibi motorların yanında tabii ki eski nesil olarak nitelendiriliyor. Alt devir performansı da tüm atmosferikler ne kadarsa o kadardır. Ekstra güçsüzlüğü yok.Focusada atmosferik alt devirleri cansız falan filan motoru eski bi motor dedikleri bi makale görmüştüm ne kadar doğrudur bilemem
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bütçeniz tahminim 75k civarı yerinizde olsam 2. ellere yönelirim baya temiz arabalar varO zaman bütçeyi zorlayıp 150 beygirlik olan versiyonunu almak lazım
2. el diye önerdiğim araba da dynamic astra veya titanium focusGayet net açıkladın teşekkür ediyorum [emoji846] şuan ki fiyatı 70 bin 10 bin daha koyup opel 1.4 150 beygir almaya değer mi yoksa direk ford mu alınmalı sen olsan hangisini alırdın
hay ağzına sağlıkDüşününce bu devirde atmosferik motorların hepsi eski sayılıyor Ti-VCT, değişken supap zamanlamasına sahip bir motor. Performans ve verimlilik kazancı sağlayan bir teknoloji. Toyota'da benzer şekilde vvt-i isminde bir sistem var. Honda'da da direk performansa çalışan VTEC sistemi vardır buna benzer. Çektiği ağırlık ve performansı düşünüldüğünde tüketimi makul seviyelerde kalıyor. Böyle bakınca modern motor. Ama downsizing görmüş aşırı beslemeli Ecoboost gibi motorların yanında tabii ki eski nesil olarak nitelendiriliyor. Alt devir performansı da tüm atmosferikler ne kadarsa o kadardır. Ekstra güçsüzlüğü yok.
Rica ederimBu fikirde mantıklı geldi düşünücem teşekkür ederim dostum en mantıklısı bu herhalde