Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Stellantis bünyesindeki Opel, STADT:up adındaki öncü proje ile karmaşık şehir trafiğinde otonom sürüş için yeni konseptler ve pilot uygulamalar geliştirilmesinde destek sağlıyor.
Opel, Stellantis bünyesindeki bir Alman markası olarak Almanya Federal Ekonomi ve İklim Eylem Bakanlığı tarafından finanse edilen STADT:up projesindeki yerini alıyor. STADT:up projesi (Şehirde Otonom Sürüş için Çözümler ve Teknolojiler: Kentsel Ulaşım Projesi), 2025 yılı sonuna kadar kentsel alanlarda otonom sürüşü etkinleştirmek adına önemli bir adım atmayı amaçlıyor. Rüsselsheim Mühendislik Merkezi’ndeki uzmanlar, yapay zekaya (AI) dayalı araç ortamını tanımlamayı daha da geliştirme ve otonom sürüş esnasında koşullara özel tepkiler verme noktasında önemli bir rol üstleniyorlar. 22 proje ve geliştirme ortaklı konsorsiyum projesi, Almanya’nın Renningen kentindeki Robert Bosch GmbH kampüsünde tanıtıldı. Bu doğrultuda Opel, 2025 yılı sonuna kadar kentsel alanlarda karmaşık çevre tanımlama özelliğine sahip...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım