Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Işığın sunduğu olanakları kullanarak bireylerin ve toplumların yaşam kalitesini iyileştirme hedefiyle hareket eden Osram, kişisel ve toplumsal hijyenin  giderek önem kazandığı bu dönemde arabalarda temiz hava akışını sağlayacak taşınabilir LED hava temizleyicisi Air Zing Mini’yi araç kullanıcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.
Otomotiv sektörünün lokomotif güçlerinden biri olan aydınlatma segmentindeki başarısını virüsün küresel bir salgına dönüştüğü bu süreçte sağlık ekipmanlarında da sürdüren OSRAM, arabalarda temiz hava dönemini başlatıyor.  
Air Zing Mini’nin özellikle pandemi döneminde kullanımının çok önemli olduğuna dikkat çeken Osram Türkiye Otomotiv Satış Müdürü Can Sürücü; “Tüm dünyayı alarma geçiren koronavirüs başta olmak üzere bakteriler, virüsler ve alerjenler her zaman hayatımızın bir parçası olarak varlığını sürdürüyor. Hastalığa neden olan mikroplar, klima vasıtasıyla araçlara giriyor ve özellikle kabin gibi küçük, dar alanlarda içeride çok daha kolay...

Okumaya devam et...


 

S.Asil

Quadrifoglio Verde
Destekçi
Beta Programı
Stage 2
16 Eyl 2016
5,693
2
9,626
5,020
Adana
Marka
Alfa Romeo
Çok güzel ama pahalı ya :( Osram yapma böyle , kendin sat marketing yap şu TR ye behh :D

Ha birde burada UVA çokta virüslerde etkili bir çözüm değil :)
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım