KAPALI Otomobil Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HunkarTaser

Asfalt Kurutucu
2
30.000 lira bütçe ile araba almayı düşünüyorum.2006 model Peugeot 307 almaya karar verdim.Araba hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum.Bu bütçe ile başka araç tavsiyesi olanların da fikirlerini duymak istiyorum.Teşekkürler.

30.000 lira bütçe ile araba almayı düşünüyorum.2006 model Peugeot 307 almaya karar verdim.Araba hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum almak istiyorum.Bu bütçe ile başka araç tavsiyesi olanların da fikirlerini duymak istiyorum.Teşekkürler.

Fikir paylaşmak isterim ancak ; araçtan beklentin nedir ? Az mı yakacak çok mu yakacak ? HB mi, sedan mı, station mu olacak ? Model yılı ne kadar önemli ? Hızlı satmak ister misin yoksa uzun yıllar kullanırım mı dersin ? Uzar gider bu liste.. Konuyu biraz detaylandırırsan eminim cevap alman o denli kolaylaşacaktır

Hb istiyorum.Genç tarzı olucak.Uzun yıllar kullanıcam yılı önemli benim için 2005 öncesi istemiyorum.Araçtan beklentim ise görümünün iyi olmasını ve benzinli bi araç düşünüyorum.

Citroen C4 VTS ve VTR lara bakabilirsiniz, coupe tasarımı olduğu için genç işidir. Seneye ben de araba alacağım inşallah, dikkatimi çeken modellerden biridir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...