Hiç bir şey değişmedi, sadece süre uzatıldıBu ötv oranları şimdiye kadar böyle miydi yeni kararla mı %30a düştü?![]()
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben %45ten aşağı ötv yok sanıyordumHiç bir şey değişmedi, sadece süre uzatıldı
Haber doğru, %30'du.Ben %45ten aşağı ötv yok sanıyordum
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama tam olarak öyle değil sanırım 120 bin liralık bir polonun vergi sıfır fiyatı zaten 82 bin tl.ama euro hesabı yapınca 12 bin euro belki 13 bin.bizim paramız değersizz.belli bir süreden sonra devlet vergi almayı bıraktım teşvik bile verse bize pahalı gelicek fiyatlarValla sole diyeyim. 60 milyarlik arabayi yaparsin 120 benim gibi enayiler gene alir ama sonra 200 yaparsan 250 yaparsan kimse almaz. Mecbur kalirsin devam ettirmeye. Cunku cok borcumuz var cok.
Ya iste bunu en guzel aciklayan ornek bir bahcede oynuyoruz ama o kadar gucumuz yok ki gelen giden bizimle alay edip dalga geciyor. neredeyse paramizin degerli oldugu ulke kalmadi. Borc konusunda ise soyle dolar artinca hadi araba artti ama yeme icme barinma vb seyler niye zam yedi ? Yani borcumuzu niye katlandiriyoruz konusurumda silivri soguktur simdi.Ama tam olarak öyle değil sanırım 120 bin liralık bir polonun vergi sıfır fiyatı zaten 82 bin tl.ama euro hesabı yapınca 12 bin euro belki 13 bin.bizim paramız değersizz.belli bir süreden sonra devlet vergi almayı bıraktım teşvik bile verse bize pahalı gelicek fiyatlar