seramık orada 2 mılyar ustuydu en sonİzmir'de hardcore garaj var Cem abi işini çok iyi yapar. İnternette hardcore garaj olarak aratırsanız yaptığı işçiliği görürsünüz. İzmir'de olsam düşünmeden teslim ederim aracımı. Ya da meguiars/sonax ikisinden birini seçin
Hardcore'dan mı bahsediyoruz kaptan yoksa meg./sonax'dan mıseramık orada 2 mılyar ustuydu en son
hardcore hocamHardcore'dan mı bahsediyoruz kaptan yoksa meg./sonax'dan mı
İşçiliği çok iyi amahardcore hocam
hakettıgınden gram suphem yok en ıyılerındendır ama zaten bole butık calısan yerlerın cogunlugu bu fıyatta . meguıars denmıs mesela ben onları sevmıyorum ısım hakkını alıp ısten anlamayan ınsan koyabılıyorlar ıstanbulda eger arabanızı dusunuyorsanız en az 2 gozden cıkarılmalı. ha bana gore boya koruma sacma bır konu ama o baska yerın muhabbetıİşçiliği çok iyi ama
Sökülmedik yer birakmaz arabada
Ama pahalı tabi
ben yaptırmıstım cok ıyı bır yere. sonra gemıye gıttık arabayıda bıraktık garaja . sen gıt peder ıhtıyac olmus buyuk bagaja al ızmıre gıt. orada araba les olsun ben kızarım dıye gıt benzıncıde yıkat. hemde bır defa degıl hanı gıttıgınde bır oradayken bır donerken bıde totalde 3 kere yıkanmıs. tanıyamadım geldıgınde arabayı. en guzelı folyoİstanbulda meg. ve sonax'dan daha kaliteli ve özenli işler yapan yerler mevcut.
Şahsen en son tercih edeceğim firmalar bunlar
Onun da bakımı zor been guzelı folyo
soyle dusun ama. arabanın cıplak yuzune tas geldımı seramıkmıs vs tırt folyo bır derece daha ıyı bence. ayrıca seffaf olunca oyle cok goze batmıyor yahu . bızım arkadasta beyaz a3 e yaptırdık ustune sımlı beyaz folyo kaplattık ısletmemek ıcın ruhsata sonra arka tamponu degdırdı bır kac yere ufak hasar aldı ama oyle kullanıyor yanı ıslemsızOnun da bakımı zor be
En ufak bi taş vursa delinecek hava alacak kalkacak komple uğraş dur