KAPALI Peugeot 208 Far Aydınlatması Yetmezliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre344
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://www.otopark.com/forum/threads/philips-xtreme-vision-h7-130.772/

Bu ampullerin otomobile montajı sırasında farların yükseklik ayarını yeniden ayarlattım. Fakat farklı olarak far yükseklik ayarı kumandasındaki seviye en yukarı bakarken değil, en aşağı bakarken ayarlattım. Yani en aşağı seviyedeyken far üzerinden biraz daha yukarı kaldırttım ampullerin ayarını. Bu ayar ve ampul sayesinde güzel bir aydınlatmaya sahip oldum. Gönderdiğim linkteki başlığı ve sonraki sayfalarda yer alan yorumları okursanız daha iyi anlayabilirsiniz. Osram nightbraker isimli ampul de philips gibi aynı kaliteyi sunar. İki ampulden birini alabilirsiniz.

Philips XtremeVision ile denk aydınlatma sağlayan Nightbreaker kullanıcısıydım. Bir tanesi yanınca set olarak değiştireyim dedim. Nightbreaker Unlimited diye yeni bir modeli çıkmış onu almış bulundum, sanayide girdiğim dükkanda eski Nighbreaker'lardan yoktu. Işığı çok daha iyi çıktı ama son zamanlarda fiyatları da uçmuş. -derken az önce baktım indirim var, kaçırmayın alın :D
http://www.hepsiburada.com/osram-h7...ul-seti-110-daha-fazla-isik-p-OTERNAK64210NBU

Merhaba arkadaşlar,

Peugeot 208 2012 model aracım var. Akşamları farlar artık hiç yetmez oluyor. H7 tipi ampul varmış sanırım. Araştırdım biraz fakat yerine sizce şu ürünü alsam fark eder mi? Yorumlarda kimisi bi değişiklik olmadığını söylüyor.

http://www.hepsiburada.com/philips-h7-x-treme-vision-2-li-ampul-seti-130-daha-fazla-i-p-OTM011300
Bir farklılık olmadığını söyleyenler renk olarak söylüyorlar hocam xenon gibi olacak sanıyorlar ama bu ampuller açık sarı ve en önemlisi aydınlatma kalitesi. Işığın bembeyaz olmasını bekleyenler için fark olmaz tabi

Bir farklılık olmadığını söyleyenler renk olarak söylüyorlar hocam xenon gibi olacak sanıyorlar ama bu ampuller açık sarı ve en önemlisi aydınlatma kalitesi. Işığın bembeyaz olmasını bekleyenler için fark olmaz tabi
+1
Benim farları canlı gözle alacakaranlıkta dikiz aynasından gören @pulusoglu vardı, hava tam kararmadığında bile bariz belli oluyor aydınlatma kalitesi. Araç muayene istasyonunda da benimle arka arkaya olan arabanın sahibi de ampulün marka modelini sormuştu. Led gibi çakmıyor, xenon gibi yavaş yavaş artan artistik bir aydınlatması da yok. Özetle gösterişten uzak, ama aydınlatma performansı çok çok iyi. Osram'ı da, Philips'i de tavsiye ederim.

+1
Benim farları canlı gözle alacakaranlıkta dikiz aynasından gören @pulusoglu vardı, hava tam kararmadığında bile bariz belli oluyor aydınlatma kalitesi. Araç muayene istasyonunda da benimle arka arkaya olan arabanın sahibi de ampulün marka modelini sormuştu. Led gibi çakmıyor, xenon gibi yavaş yavaş artan artistik bir aydınlatması da yok. Özetle gösterişten uzak, ama aydınlatma performansı çok çok iyi. Osram'ı da, Philips'i de tavsiye ederim.
Aksam 5 sularinda ayna karartmasini actim sirf o yuzden biraz goz aliyor ama sahin tarzi vs degil daha cok yeni kasa araclarin mercek aydinlatmasi gibiydi

Vallahi araba için harcadığım ve hiç gözüme dokunmayan tek para bu ürün içindi diyebilirim. Bırakın 80-100 lira olmasını, 250 lira bile olsa dakika düşünmeden veririm. Şuan adaptif özellik haricinde normal bi xenon veya led farlara göre çok daha güzel aydınlatma alıyorum. İleride yine bir araç alırsam ve bi xenon olmazsa direkt ürünü temin edip otomobile taktıracağım. Halojen farlı araca sahip her sürücünün bu ürünlerden kullanması taraftarıyım. Gece kör karanlık oldu, önümü göremedim, önüme atladı v.s gibi durumlarından dolayı kaza yapması oldukça zor. Zira ben artık uzun far kullanmıyorum bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...