Peugeot 3008 vs Kia Sportage | KARŞILAŞTIRMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alfhonso

Hakan BIÇAK
İnfazcı
Yönetici
Admin
24,743
35
Marka
Mercedes

Otopark'ta neler mi oluyor ? Sportage 3008 Karşılaştırma videosu mu geldi ?
@sinan reis aldığı kiloları yediği çikolatalara mı borçlu ?
Karşılaştırmalarda geçemeyeceğim arabayı almam diyen @and Reis Şike mi yapmış oluyor ?
Hepsi ve daha fazlası için beğen butonuna yorum yapmayı yorum yaptıysanız beğenmeyi yapmadıysanız abone olmayı abone olduysanız çay koyup izlemeyi unutmayın.

Son düzenleme:
Duygularıma tercüman olan bu Trabzonspor'lu kardesime selam olsun.
Screenshot_2017-01-15-13-06-14-1.png

AhdhaufhabxhahxhBshz

Son düzenleme:
valla oturdum çerezimide aldım miss gibi yarım saat keyfini sürdüm bu karşılaştırma tarzı daha çok hoşuma gitmeye başladı tercihte ise sıkıntıda kaldım peugotlara karşı bir ön yargım var ama uzay mekiği gibi bir iç tasarım mevcut ama performansta önemli tabi türkiye kullanıcı profilinde araca oturduğu anda yüzde doksan 3008 diyecektir

3008'in kaliteli olduğu belli ama bana cafcaflı geldi.Ben sportage'nin tasarımını daha çok sevdim.Ama bana kalsa Sorento alırım.Cip dediğin dev gibi olacak.Otele girerken Vale'ler el pençe olacak:D

Karşılaştırmalar güzel de, ayrı ayrı test videoları yapılsa, sonra ikisini biraz daha kısa bir videoda karşılaştırsalar hem içerik olarak hem detay olarak daha iyi olur bana kalırsa.

Karşılaştırmalar güzel de, ayrı ayrı test videoları yapılsa, sonra ikisini biraz daha kısa bir videoda karşılaştırsalar hem içerik olarak hem detay olarak daha iyi olur bana kalırsa.
Katılıyorum ayrı ayrı çekseler daha detaylı olacağına eminim zaten testlerin altındaki yıldızlara bakarak karşılaştırma yapabiliyoruz.

Acemi kanllar gibi önce a aracının testi sonra b nin testi sonra a vs b testi gibi kanl saçma içerikler dolacağına sınıfındaki rakiple karşılaştırılıyor çok daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...