Araba tamamen stock 20 bin km de. Gti gibi 180-190 beygir arası bir şey istiyorum dp+yazılım+spor hava filtresini felan halletsem nasıl olur sizce yapılır mı. siyah duman hiç sevmiyorum ileride böyle bir sorunla karşılaşır mıyım?
arabanın dsg olduğunu düşünmeden söylemiştim. DSG ise yaptırmayın diyorum sadecebenzinlide siyah duman olmaz zaten deli gibi yağ yakmadığı sürece. Yazılım motor ömrünüzü bi miktar kısaltacaktır, bakım aralığını 10bin km den aşağıya indirmeniz sağlık açısından iyi olacaktır. Ve en önemlisi soğutma sistemini de geliştirmelisiniz
Bi zaman sonra yeterli gelmiyor daha fazlasını istedim ama yürüyor tabi150 hp yetmiyo mu
Araba tamamen stock 20 bin km de. Gti gibi 180-190 beygir arası bir şey istiyorum dp+yazılım+spor hava filtresini felan halletsem nasıl olur sizce yapılır mı. siyah duman hiç sevmiyorum ileride böyle bir sorunla karşılaşır mıyım?
Çok şartsa satın gti alın benceBi zaman sonra yeterli gelmiyor daha fazlasını istedim ama yürüyor tabi
30 beygiri direksiyon için değişmemÇok şartsa satın gti alın bence
Parani yuruyene ayir bence, coil veya hafif jant+lastik gibi setlerle cok daha iyi yurutursun arabayi. Roll pesindeysen baska tabi. O zaman da arka koltugu sokuyorsun