Merhaba arkadaşlar Porsche bayisinde Macan'ı inceledik. Belki aracı showrooma gidip incelemek isteyenler vardır ama fırsat bulamamışlardır. Burada paylaşmak istedim. İyi seyirler.
Al benden de o kadar. Porsche ruhuna uymayan bir şeyler var o arabalarda.Video güzel olmuş ama şu macan,cayenna ve panerama bir türlü sevemedim gitti
Video güzel olmuş ama şu macan,cayenna ve panerama bir türlü sevemedim gitti
Volkswagen'in para kazanmak uğruna ürettirdiği arabalar bunlar. Çılgın Porsche ruhundan yoksun arabalar.Bunlar porsche olamaz zaten, Volkswagen pazarlamacılarının küstahlığı.
Beyler bence de porsche ruhuna aykırı ama yok vw nin küstahlığı falan bu nedir ya cayenne yi kendinize hakaret mi algıladınız. Sanki 911 in üretimini durdurup bunu çıkardı. Herkese değil yorumum ama vw sevmemezliği çok komik yorumlar çıkarıyor artık
Beyler bence de porsche ruhuna aykırı ama yok vw nin küstahlığı falan bu nedir ya cayenne yi kendinize hakaret mi algıladınız. Sanki 911 in üretimini durdurup bunu çıkardı. Herkese değil yorumum ama vw sevmemezliği çok komik yorumlar çıkarıyor artık
Ben o sınıf araç alsam kesinlikle xc90 tercih ederdim.Evet cayenne macan alışılmış Porsche tanımına uymuyorlar ama o modeller üretilip satılmasa Porsche ciddi finansal zorluklar yaşıyor olurdu. Bu arada Cayenne gerçekten güzel araç sportif ruhu da var o sınıfta bir araç alacak olsam tercihim o olurdu.
Xc90 bilmediğim için birşey diyemeyeceğim fakat testlerden olumlu izlenim bıraktı tabi tercih meselesi mantıklı olan XC90 ama Cayenne de yolcu olarak aldığım izlenimler, para kazanmak için SUV yapmışlar denecek gibi değildi. Ciddi sportif potansiyeli var.Ben o sınıf araç alsam kesinlikle xc90 tercih ederdim.
UPugattici miyiz panpaBunu vw sevmemekle alakası yok zamanında 2008 modellerine bakmıştıkta bana hep çirkin gelmiştir özellikle cayenne nasıl bmw,mercedes mvp diye 2 tourer ve b serisini piyasaya sundu bu da onun gibi bir şey
Oooo UPugatti nefissUPugattici miyiz panpa
UPugattici miyiz panpa
Oooo UPugatti nefiss
Insignia yavaş gelsin hocam önce koşu bandına çıksın o1.0 motor 110 bg saf sürüş makinası bugatti jantlarına kurban olduğum.
tabii hepsi insignia nın ellerinden öper
Insignia yavaş gelsin hocam önce koşu bandına çıksın o