KAPALI qasqai x tronic alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karyel

Profesör
2 Kas 2016
313
441
1,395
40
merhaba arkadaşlar kayın biraderim liste fiyatından 10 k tl indirimli nissan qasqai 1.6 dci x tronic 115k tl yeverecekler ne dersiniz aynı segmentte başka araç tavsiyeniz ne olur?
 

SerkanErdem

Profesör
24 Eki 2016
139
65
1,035
37
Istanbul
Güzel bir seçim hocam.
nıssan.jpg
 

karyel

Profesör
2 Kas 2016
313
441
1,395
40
yani qasqai güzel ama kayınbiraderim hiç otomatik kullanmadı cvt'nin ne olduğunu ben anlatmaya çalıştım bi deneme sürüşü yap dedim. düz yolda kısa bi süre kullandı. ben araba alırken micra kullanmıştım. cvtden pek hazzetmedim. oda pek hoşlanmadı. sanki kontrol bende değilmiş gibi dedi. devirlenmesi v.s çok sabit. gerçi devir saati oynuyor sürekli ama bana koftiden oybuyormuş gibi geldi. çünkü motor homurduyor araba gitmiyor. sanki şanzıman arabayı tutuyor. birde cvt dizelin torkuna dayanamıyor diye biliyorum. forumlarda da şanzıman sorunları ve nissanın sahiplenmemesi ile alakalı bir hayli yorum okudum. bilmiyorum ben olsam yakıt ön planda ise kadjarı değilse tucsonu falan tercih ederim. ya da cx4 tarzı bişey olsa kaçırmam ama bilemedim. zaten kafasını karıştırdım. almaya gitti ama kullandıktan sonra biraz soğudu.
 

İstanbullu

Panpa
8 Eyl 2016
7,345
10,782
4,770
İstanbul
Marka
Hyundai
Cvt son teknoloji bir şanzımandır. Üstelik Qashqaide kullanılan bunun ikinci sürümüdür. Yani Micradakine benzemez. Cruse Contro ile ilişkili çalışır. Uzun yolda arabayı yavaşlatırda hızlandırırda. Motorun en ideal tork güc bandında kullanır. Ben koskoca Xtraili 5,5 litre dizelyakıt tüketimi ile kullandım. O kadar fena ekonomiktir.
 

dersim62

Asfalt Kurutucu
19 Eyl 2016
40
16
595
walla hocam sana şunu derim sadece ben arabayı test etmiştim 1.2 otomatiğini eğer sakin sürüş yaparım dersen düşünmeden al derim cvt öyle bir şanzıman fazla seri değil yani bi dsg gibi pat pat vitesler geçmez ama onun dışında güzel işler çıkarıyor sarsıntısız geçişleri var bende beğenmiştim test ettiğimde
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım